Вернуться назад Распечатать

Курка з картоплею в мультиварці

Курка з картоплею в мультиварці
Курка з картоплею в мультиварці, виходить приголомшливо ароматною і неймовірно соковитою. Таке блюдо чудово урізноманітнює, прикрасить ваш стіл і викличе захоплення у домочадців і нежданих гостей.

Гомілки з картоплею в мультиварці


Інгредієнти:

  • курячі гомілки – 1 кг;

  • олія рафінована – 4 ст. ложки;

  • картопля – 1 кг;

  • спеції.


  • Приготування
    Курячі гомілки обробляємо, натираємо спеціями, злегка солимо за смаком і відставляємо в сторону. У посуд мультиварки наливаємо трішки олії і кладемо замариноване м'ясо. Картоплю чистимо, ріжемо великими кубиками і перекладаємо в каструльку. Потім закриваємо кришку приладу, виставляємо на дисплеї режим «Смаження» і встановлюємо таймер на 1 годину. Після сигналу ретельно все перемішуємо і розкладаємо по порційних тарілках. Ось і все, апетитні, ароматні курячі стегенця з картоплею в мультиварці готові!

    Стегенця з картоплею в мультиварці


    Інгредієнти:

  • курячі стегна – 4 шт.;

  • цибулина – 2 шт.;

  • картопля – 7 шт.;

  • морква – 1 шт.;

  • спеції;

  • майонез – 3 ст. ложки;

  • твердий сорт сиру – 200 р.


  • Приготування
    Картоплю очищаємо і рубаємо тоненькими кружальцями. Цибулини обробляємо, шаткуємо півкільцями, а моркву подрібнюємо соломкою. Все солимо і перемішуємо овочі в глибокій мисці. Курку обробляємо і викладаємо стегна в чашу мультиварки першим шаром. Приправляємо м'ясо спеціями і посипаємо сіллю. Потім накриваємо овочевим шаром, змащуємо майонезом і закриваємо кришку. Готуємо на режимі «Гасіння» приблизно 15 години. Далі відкриваємо кришку, присипаємо зверху тертим сиром і готуємо ще 20 хвилин, встановивши програму «Випічка».

    Курка з картоплею в мультиварці


    Інгредієнти:

  • часник – 3 зубчики;

  • курка – 700 г;

  • цибулина – 1 шт.;

  • картопля – 4 шт.;

  • морква – 1 шт.;

  • спеції;

  • розсіл – 3 ст. ложки.


  • Приготування
    Курку обробити, розбираємо на порційні шматочки, підсолюємо, перчимо і швиденько обсмажуємо на сильному вогні в глибокій сковороді до появи скоринки. Потім перекладаємо м'ясо в ємність мультиварки і притрушуємо злегка спеціальної приправою для курки. На що залишився в сковороді жирі пасеруем цибулька, нашатковану кільцями і моркву, подрібнену гуртками. Коли овочі придбають золотистий колір, викладаємо їх рівномірно поверх курки і поливаємо жиром. Очищену картоплю розрізаємо на шматочки і кладемо зверху. Солимо, перчимо, додаємо видавлений часник, збризкуємо рослинним маслом і вливаємо огірковий розсіл. Встановлюємо мультиварку на режим «Гасіння» і чекаємо 2 години.

    Чахохбілі з картоплею в мультиварці


    Інгредієнти:

  • курячі стегна – 4 шт.;

  • цибулина – 2 шт.;

  • спеції;

  • помідор – 4 шт.;

  • картопля – 5 шт.;

  • зелень свіжа;

  • часник – 3 зубчики.


  • Приготування
    Отже, курку промиваємо і обсмажуємо м'ясо в мультиварці в невеликій кількості олії, виставимо режим «Смаження» або «Випічка». Цим часом чистимо цибулину, обполіскуємо її і тонко
    Курка з картоплею в мультиварці
    шаткуємо півкільцями. Після цього пасеруємо його на сковороді хвилин 5 до прозорості, а потім перекладаємо до стегон. Картопля очищаємо, нарізаємо соломкою і злегка обсмажуємо. З томатів знімаємо шкірку, обшпаривши їх попередньо окропом, і рубаємо м'якоть кубиками. Викладаємо підготовлені овочі на блюдо, переставляємо на режим «Гасіння» і чекаємо приблизно 1 годину. За 15 хвилин до завершення, відкриваємо кришку приладу і кидаємо подрібнену свіжу зелень. Готову страву приправляємо видавленим через прес часником, закриваємо кришкою і залишаємо його на режимі «Підігрів» приблизно на 15 хвилин. Ось і все, стегна з картоплею в мультиварці готові!