Морквяна запіканка – страва виключно корисне, та до того ж ще і смачне. Як готувати морквяну запіканку в мультиварці, ми вам зараз і розповімо.
Рецепт смачною морквяної запіканки
Інгредієнти: яйця курячі – 4 шт.; манка – 3 ст. ложки; морква – 05 кг; цукровий пісок – 3 ст. ложки; сіль; вершкове масло – 30 г; мелена кориця – щіпка; густа сметана для подачі. Приготування Приготування починаємо з того, що яйця з'єднайте з цукром і гарненько розтираємо . Морква подрібнюємо за допомогою дрібної терки. Змішуємо інгредієнти, додаємо дрібку солі, корицю, манну крупу і добре перемішуємо. Мультиварочную каструлю змащуємо маслом, покласти в неї тісто і в програмі «Випічка» готуємо 60 хвилин. Готову запіканку поливаємо сметаною.
Морквяна запіканка для дітей - рецепт
Інгредієнти: сир – 70 г; манка – 1 ч. ложка; яйця перепелині – 1 шт.; цукор – 1 ч. ложка; терта морква – 2 ст. ложки; родзинки. Приготування Для приготування дитячої морквяної запіканки з сиром родзинки запарюємо в окропі, моркву натираємо на маленькій тертці. З'єднуємо манку, сирок, терту моркву, додаємо цукор і розпарений ізюм. Силіконові формочки промазуємо маслом і наповнюємо їх отриманою сумішшю. У чашу мультиварки вливаємо 2 склянки води, встановлюємо ґрати, а в неї розміщуємо формочки. У режимі «Варка на пару» готуємо 20 хвилин. Морквяна запіканка для дітей готова, витягаємо формочки, перевертаємо запіканку на блюдце і подаємо маленьким гурманам.
Морквяна запіканка з сиром – рецепт в мультиварці
Інгредієнти: морква – 400 г; сир – 400 г; яйця – 2 шт.; сметана – 4 ст. ложки; манка – 4 ст. ложки; цукор – 100 г; вершкове масло. Приготування Яйця збиваємо з додаванням цукру, потім додаємо манку і перемішуємо. Моркву очищаємо від шкірки і натираємо на дрібній або середній тертці. Змішуємо сир з морквою, яєчну суміш і додаємо сметану. Добре все перемішуємо. Мультиварочную чашу промазуємо вершковим маслом і викладаємо в неї підготовлену масу. В режимі «Випічка» готуємо 60 хвилин, а після додаємо ще 20 хвилин. Після цього даємо смачною морквяної запіканці охолонути в чаші, а потім виймаємо її за допомогою корзини.
Як приготувати морквяну запіканку?
Інгредієнти: морква – 600 г; білий цукор – 110 г; розпушувач – 15 ч. ложки; коричневий цукор – 90 г; курячі яйця – 2 шт.; борошно – 170 г; рослинне масло – 5 ст. ложок; сіль – щіпка. Приготування Моркву чистимо від шкірки, нарізаємо скибочками, складаємо в каструлю, заливаємо водою і відварюємо до готовності. Потім воду зливаємо, а саму моркву перетворюємо на пюре. Потім просіваємо борошно. В окрему тарілку розбиваємо яйця, додаємо цукор білий і коричневий, рослинне масло і добре все це перемішуємо. Вводимо отриману масу в морквяне пюре, додаємо просіяне борошно і розпушувач для тіста. І знову все розмішуємо до однорідної консистенції. Каструлю мультиварки промазуємо маслом, виливаємо в неї тісто і вибираємо програму «Випічка». Час виставляємо 60 хвилин. Після звукового сигналу смачна запіканка буде готова.