Вернуться назад Распечатать

Лимонний пиріг в мультиварці

Лимонний пиріг в мультиварці
Давно ви себе дивували і балували чимось оригінальним і смачненьким? Ні! Тоді ми розповімо вам, як приготувати ароматний лимонний пиріг в мультиварці. Він сподобається не тільки дітям, але і всі дорослі від нього будуть просто без розуму.

Пісочний лимонний пиріг в мультиварці


Інгредієнти:

  • яйце – 3 шт.;

  • лимон – 05 шт.;

  • масло вершкове – 100 г;

  • оцет столовий;

  • сметана – 1 ст.;

  • борошно – 2 ст.;

  • родзинки – 1 ст.;

  • сода – 1 щіпка.


  • Приготування
    Лимон промиваємо, половинку цедри подрібнюємо на тертці, а серединку фрукта подрібнюємо за допомогою блендера, видаляючи всі кісточки. У невеликій мисочці змішуємо масло з цукром і гарненько розтираємо виделкою. Додаємо лимонну цедру, сік, сметану і яйця. Далі додаємо борошно і кидаємо соду, гашену оцтом. Ретельно все перемішуємо.
    Родзинки заливаємо окропом і залишаємо на 10 хвилин, а потім просушуємо і кладемо в тісто. Чашу промазуємо маслом, виливаємо підготовлену масу, виставляємо режим «Випічка» і засікаємо 1 5 години. Після закінчення часу, ароматний найсмачніший лимонний пиріг в мультиварці готовий!

    Сирно-лимонний пиріг в мультиварці


    Інгредієнти:

  • сир – 250 г;

  • яйце – 2 шт.;

  • борошно – 25 склянки;

  • масло рослинне – 4 ст. ложки;

  • ванілін – 1 пакетик;

  • розпушувач – щіпка.


  • Для начинки:

  • лимон – 2 шт.;

  • яйце – 2 шт.;

  • згущене молоко – 400 р.


  • Приготування
    Для приготування сирно-лимонного пирога в мультиварці сир перетираємо через сито, додаємо цукор, яйця, вливаємо олію, кидаємо сіль, ванілін і цукор. Перемішуємо до однорідності, поступово всипаємо борошно разом з розпушувачем. Готове тісто скачуємо в гладкий кулю,
    Лимонний пиріг в мультиварці
    викладаємо його на стіл, присипаний борошном, і розгортаємо в пласт. Чашу мультиварки застеляємо декількома шарами пекарської папери, викладаємо тісто і формуємо бортики. Далі переходимо до підготовки крему: беремо маленьку тертці натираємо на ній лимонну цедру. Самі лимони обробляємо на шматочки, ретельно віджимаємо сік і проціджують його. Яйця збиваємо окремо в мисочці до отримання легкої піни, а потім вливаємо лимонний сік, кладемо згущене молоко і цедру. Виливаємо готовий крем в сирну заготівлю, рівномірно розподіляємо його і закриваємо кришку приладу. Виставляємо програму «Випічка» і встановлюємо час на 55 хвилин. Після звукового сигналу, акуратно виймаємо пиріг, остуджуємо, перекладаємо на тарілку і подаємо до чаю.