Багато хто знають, що м'ясо кролика крім того, що воно дуже смачне, ще й володіє цінними корисними властивостями. Крім того, кролятину відносять до білих сортів м'яса і рекомендують тим, хто дотримується дієтичного харчування. Приготований кролик в аерогрилі зберігає свої вітаміни, а подавати його можна не тільки в будні, але і в якості головної страви на святі.
Як приготувати кролика в аерогрилі?
Цілком тушка кролика в аерогриль не увійде, тому вам доведеться його розділити на кілька частин. Маринувати чи ні? Звичайно, рецепт кролика в аерогрилі вимагає того, щоб м'ясо просякло приправами і маринадом. На ніч або на добу обов'язково надішліть кролика на холод, тоді м'ясо буде більш соковитим і ніжним.
Рецепт приготування кролика в аерогрилі
Даний рецепт кролика в аерогрилі - самий простий і не займає багато часу. У процесі запікання ви можете додати гриби, цибулю, моркву або вершки - тоді м'ясо кролика буде гаситься з овочами або в соусі.
Інгредієнти: кролик - 1 шт.; сіль, спеції - за смаком. Приготування Для приготування кролика в аерогрилі візьміть цілу тушку і розділіть на дві частини (можете просто купити дві задні частини відразу). З усіх боків добре натріть м'ясо сіллю, потім приправами.
Для кролика дуже добре підходить вже готова приправа куряча в пакетиках, але ви можете взяти будь-які по своєму смаку. Після того, як кролика натерли, відправляйте його в холодильник на ніч або навіть на добу, щоб м'ясо просякло приправами.
На дно аэрогриля налийте води - зовсім трохи, зверху встановіть решітку і на неї викладіть частини кролика. Таймер виставте на максимальну швидкість при температурі 260 градусів. Час приготування займе у вас близько 50 хвилин, головне - не пересушите м'ясо, щоб кролик вийшов соковитим. При подачі на стіл частини тушки кролика відразу обробити на порційні шматочки.