Вернуться назад Распечатать

Суп в аерогрилі

Суп в аерогрилі
За допомогою аэрогриля можна з легкістю приготувати безліч смачних страв. Якщо ви хочете приготувати в аерогрилі суп, то для цього краще всього зупинити свій вибір на солянка, борщ, або курячому супі. Вони виходять дуже ароматними, поживними і наваристими. Посуд для цього краще всього вибирати керамічну або з термостійкого скла. Можна навіть приготувати суп у глиняному горщику. Давайте ж розберемося, як правильно приготувати суп в аерогрилі.

Курячий суп в аерогрилі


Інгредієнти:

  • куряче м'ясо - 400 г;

  • кип'ячена вода - 15 л;

  • рис - 3 ст. ложки;

  • морква - 2 шт.;

  • цибуля ріпчаста - 1 шт.;

  • рослинне масло - 2 ст. ложки;

  • квас хлібний - 1 ст.;

  • зелень - для прикраси;

  • сіль, перець, лавровий лист - за смаком.


  • Приготування
    Всі овочі миємо, чистимо й нарізаємо тонкою соломкою. Обсмажуємо цибулю і моркву на сковороді до золотистого кольору. Цим часом, беремо куряче м'ясо, промиваємо та нарізаємо на невеликі шматочки. У глиняний горщик об'ємом 15 літра кладемо обсмажені овочі, рис і шматочки курки. Заливаємо гарячою водою і приправляємо спеціями, солимо і перчимо за смаком. Накриваємо горщик кришкою і ставимо на найнижчу решітку. Як далі варити суп в аерогрилі? Виставляємо високу швидкість вентилятора, температуру приблизно 260° і час приблизно 40 хвилин. Хвилин через 30 додаємо в суп гарячий хлібний квас і дрібно порізану зелень. Готуємо ще 10 хвилин. Подаємо перше блюдо гарячим і зі сметаною!

    Грибний суп в аерогрилі


    Інгредієнти:

  • куряче м'ясо - 300 г;

  • топлене масло - 2 ст. ложки;

  • цибуля ріпчаста - 1 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • болгарський перець - 1 шт.;

  • білі гриби - 200 г;

  • борошно - 1 ст. ложка;

  • томатна паста - 1 ст. ложка;

  • біле сухе вино - 2 ст. ложки;

  • вода - 15 л;

  • сіль, перець, лавровий лист - за смаком.


  • Приготування
    Суп в аерогрилі

    Гриби чистимо, обдаємо окропом і шаткуємо невеликими шматочками. Курку нарізаємо кубиками і обсмажуємо в топленому маслі до утворення золотистої скоринки. Потім кладемо дрібно порізану цибулю і моркву і обсмажуємо разом з м'ясом. Перекладаємо обжарку в емальовану каструльку, додаємо нарізані гриби і солодкий болгарський перець. Потім кладемо борошно, змішану з томатною пастою і сіль за смаком. Заливаємо гарячою водою і додаємо трохи білого вина. Накриваємо каструлю кришкою і ставимо в аерогриль на нижню решітку. Варимо грибний суп при температурі 260 ° і високої швидкості вентиляції приблизно 45 хвилин. За кілька хвилин до закінчення додаємо в суп прянощі за смаком.