Вернуться назад Распечатать

Куряче філе в пароварці

Куряче філе в пароварці
Куряче філе - не тільки одне з найсмачніших видів м'яса, але дуже багате вітамінами. А правильно приготовлене м'ясо на пару - це ще й здорова дієтична їжа для всієї родини. Ми хочемо запропонувати вам кілька рецептів курячого філе в пароварці.

Куряча грудка в пароварці



Інгредієнти:

  • філе куряче - 4 шт.;

  • лимон - 1 шт.;

  • цибуля - 2 шт.;

  • часник - 2 зубчики;

  • сіль, перець.



  • Приготування
    Куряче філе промийте і поріжте навпіл. Почніть готувати маринад: цибулю наріжте півкільцями, часник пропустіть через прес і змішати з сіллю і приправами. Залийте все лимонним соком і ще раз перемішайте. Філе викладіть в миску з маринадом, обмазавши його з усіх сторін. Накрийте кришкою і залиште м'ясо маринуватися приблизно півтори години. Замариноване філе викладіть в пароварку і полийте зверху маринадом. Готуйте м'ясо в потрібному режимі 20 хвилин. Готову курку можете посипати рубаною зеленню.

    Куряча грудка в пароварці - рецепт для бутербродів



    Інгредієнти:

  • куряча грудка - 1 шт.;

  • хліб без скоринки - 10 шматків;

  • оливкова олія - 1 ч. ложка;

  • маринований перець - 150 г;

  • майонез - 3 ст. ложки;

  • сир - 100 г;

  • часник - 2 зубчики;

  • петрушка;

  • сіль.



  • Приготування
    Курячу грудку очистіть від шкіри і кісток, промийте і натріть оливковою олією. Готуйте на пару 20-25 хвилин до готовності. Потім дайте м'ясу охолонути, наріжте скибочками і посоліть. Тертий сир перемішайте з подрібненим часником і майонезом. Один з скибочок хліба намажте сирною сумішшю, покладіть філе куряче, нарізаний перець і рубану петрушку. Накрийте іншим шматком хліба і розріжте на 3 однакові частини. Готові бутерброди накрийте плівкою і приберіть на 5-6 годин в холодильник.

    Куряча грудка з морквою в пароварці - рецепт



    Інгредієнти:

  • куряче філе - 500 г;

  • лимон - 1/2 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • оливкова олія - 1 ч. ложка;
  • Куряче філе в пароварці

  • часник - 2 зубчики;

  • сушена м'ята - 1/2 ч. ложки;

  • приправи для курки;

  • сіль.



  • Приготування
    Курячу грудку промийте, видаліть кістки. Наріжте невеликими шматочками. Лимон вичавте в глибоку тарілку, додайте продавлений через прес часник. Перемішайте і додайте м'яту, спеції і оливкове масло. Куряче філе трохи посоліть і викладіть в маринад. Морква почистіть і натріть на крупній тертці. Додайте до м'яса і перемішайте. Викладіть м'ясо з морквою в форму для рису. Можна додати трохи води для соковитості. Готуйте в режимі «курка» півгодини.