Вернуться назад Распечатать

Сосиски в мікрохвильовці

Сосиски в мікрохвильовці
Сосиски - це продукт, повністю готовий до застосування і не вимагає додаткової теплової обробки. Однак, якщо вони заморожені або довго лежали в магазині, то їх не рекомендується вживати в холодному вигляді. Краще всього заздалегідь трохи обсмажити сосиски на сковороді або відварити. Ми пропонуємо вам сьогодні способи приготування сосисок в мікрохвильовці.

Як варити сосиски в мікрохвильовці?


Інгредієнти:

  • холодна вода - 2 ст.;

  • сосиски - 5 шт.;

  • свіжа зелень - за бажанням;

  • лавровий лист, спеції.


  • Приготування
    Беремо скляну глибоку посуд і наливаємо в неї потрібну кількість холодної води. З сосисок обережно знімаємо оболонку, опускаємо їх у воду, додаємо трохи солі, перець, кидаємо лавровий листочок і ставимо миску в мікрохвильову піч. Закриваємо кришку приладу, вибираємо функцію варіння м'яса або просто режим розігрівання і встановлюємо таймер приблизно на 5 хвилин. Коли сосиски будуть повністю готові, зливаємо акуратно з миски воду, що залишилася, викладаємо їх на чисту тарілку, додаємо трохи зелені і подаємо на стіл.

    Сосиски в тісті в мікрохвильовці


    Інгредієнти:

  • сосиски - 10 шт.;

  • листкове дріжджове тісто - 500 г;

  • сир - 100 г;

  • олія рослинна.


  • Приготування
    Пропонуємо ще один спосіб, як приготувати сосиски в мікрохвильовці. Тісто попередньо розморожуємо, розкачуємо бажаної товщини і розрізаємо приблизно на 8 однакових частин. Сир шаткуємо тонкими брусочками. Тепер викладаємо на шматочок листкового тіста по одній сосисці і скибочці сиру. Загортаємо все в трубочку і обсмажуємо на рослинному маслечко до рум'яної скоринки. Далі сосиски в тісті перекладаємо на паперовий рушник, щоб вбралися надлишки масла, а потім викладаємо на тарілку, ставимо в мікрохвильовку, вибираємо потужність 100% і чекаємо рівно 3 хвилини.

    Як приготувати сосиски в мікрохвильовці?


    Інгредієнти:

  • сосиски - 6 шт;

  • гірчиця - за смаком;

  • сир - 100 г;

  • Сосиски в мікрохвильовці

  • вода - 2 ст. ложки.


  • Приготування
    Отже, сосиски очищаємо від целофанової плівки, робимо по всій довжині неглибокі розрізи і злегка змащуємо їх гірчицею. Сир шаткуємо тонкими смужками і обережно вкладаємо всередину кожної сосиски. Тепер перекладаємо начинені сосиски в посуд для мікрохвильової печі, на дно наливаємо трохи води, зверху посипаємо тертим сиром і вмикаємо прилад приблизно на 3 хвилини. Готуємо страву при потужності 600 Ватт, після чого подаємо до столу.