Бутерброди - це закуска, яка стала традиційною на наших святкових і буденних столу. Безумовно, серед нескінченного числа рецептів найбільшою популярністю користуються саме гарячі бутерброди.
Зазвичай ми звикли готувати гарячі бутерброди в мікрохвильове або духовий печі, але що, якщо скористатися рецептами для мультиварки? Як робити гарячі бутерброди з допомогою цієї універсальної кухонної помічниці, ми розберемося в цій статті.
Гарячі бутерброди з ковбасою
Фаворити серед гарячих бутербродів - це бутерброди з ковбасою, які готуються так само швидко, як і з'їдаються.
Інгредієнти: масло вершкове - 70 г; майонез - 2 ст. ложки; гірчиця - 2 ч. ложки; цибуля ріпчаста - 1/2 шт.; шинка або ковбаса - 200 г; сир твердий - 200 г; зелень - за смаком. хліб. Приготування Ріпчасту цибулю нарізаємо і підсмажуємо до золотистого кольору. М'яке вершкове масло збиваємо разом з гірчицею і майонезом до однорідності. Додаємо в соус засмажену цибулю і порізану зелень, перемішуємо все ще раз.
На скибочки хліба намазуємо тонкий шар соусу, кладемо шматочок ковбаси і присипаємо все сиром. Гарячий бутерброд готується в мультиварці на режимі «Випічка» 15-20 хвилин.
Гарячі бутерброди з печерицями
Інгредієнти: печериці - 150 г; вершкове масло - 50 г; червоний винний оцет - 1 ст. ложка; діжонська гірчиця - 2 ст. ложки; оливки - 70 г; сир - 100 г; хліб житній. Приготування Гриби нарізаємо пластинками і припускаємо на вершковому маслі до повного випаровування вологи, а після присмачую винним оцтом.
Два ломика житнього хліба рівномірно змащуємо тонким шаром вершкового масла і гірчицею, кладемо на кожен по товстому шматочку сиру, а зверху - прошарок з обсмажених грибів. Маємо один скибочку хліба на інший і «Випікаємо 20 хвилин. Гарячі бутерброди з грибами з мультиварці готові. Приємного апетиту!