Справжній гуляш - це угорське національне блюдо, яке представляє собою суп з м'ясом яловичини або свинини, картоплею і меленою паприкою. Давайте дізнаємося з вами як приготувати гуляш зі свинини в мультиварці. Страва вийде шалено ситним, чудово смачним і неймовірно ароматним!
Рецепт гуляшу з свинини в мультиварці
Інгредієнти: свинина - 500 г; морква - 1 шт.; кип'ячена вода - 2 ст.; цибулина - 1 шт.; борошно - 2 ст. ложки; рослинна олія; спеції. Приготування Свинину нарізаємо невеликими шматочками і викладаємо в чашу мультиварки, змащену маслом. Моркву чистимо, натираємо на крупній терочке, а цибулю дрібно ріжемо. Потім викладаємо овочі до м'яса, закриваємо кришкою і ставимо на приладі програму «Смаження» на 30 хвилин. Після цього доливаємо воду і кидаємо лавровий лист, сіль і перчик. Борошно розвести в невеликій кількості води і акуратно виливаємо суміш у підливу. Все добре перемішуємо, виставляємо режим «Гасіння» приблизно на 1 годину. На гарнір до свинячого гуляшу, приготовленому в мультиварці, прекрасно підійде картоплю, рис або макарони.
Гуляш зі свинини в мультиварці "Редмонд"
Інгредієнти: філе свинини - 600 г; цибулина - 1 шт.; морква - 1 шт.; рослинне масло - 2 ст. ложки; кип'ячена вода - 3 ст.; помідори - 3 шт.; мелена солодка паприка - 1 ч. ложка; паста томатна - 3 ст. ложки; борошно - 1 ст. ложка; лавровий листочок. Приготування Свинину промиваємо, обсушуємо рушником і нарізаємо невеликими брусочками. У мультиварочную чашу наливаємо трохи олії, викладаємо м'ясо, включаємо на 30 хвилин режим «Випічка» і смажимо м'ясо, поки не випарується вся рідина. Потім всипаємо борошно, перемішуємо і готуємо на режимі «Випічка» ще хвилин 10. Моркву і цибулю чистимо, промиваємо та нарізаємо овочі тонкою соломкою. Відправити їх в каструлю до м'яса і смажимо 10 хвилин на режимі «Випічка». Потім посипаємо блюдо меленою паприкою, кладемо подрібнені помідори і виливаємо томатну пасту, розведену водою. Солимо, перчимо гуляш за смаком, кидаємо лавровий листочок, вибираємо програму «Гасіння» і виставляємо на 1 годину. Готову страву прикрашаємо свіжою подрібненою зеленню.
Гуляш зі свинини з болгарським перцем в мультиварці
Інгредієнти: свинина - 700 г; болгарський перець - 200 р; паста томатна - 2 ст. ложки; помідори - 200 г; цибулина - 150 г; пшеничне борошно - 1 ст. ложка; сметана - 100 мл; масло рослинне - 4 ст. ложки; вода - 1 ст.; спеції. Приготування Пропонуємо ще один варіант, як приготувати гуляш зі свинини в мультиварці. Отже, м'ясо заздалегідь промиваємо, обробляємо від плівок і нарізаємо великими кубиками. Цибулю чистимо від лушпиння, шаткуємо півкільцями, а помідори розрізаємо
навпіл уздовж, видаляємо плодоніжки і подрібнюємо кубиками. Болгарський перчик як слід, промиваємо, очищаємо від насіння, перегородок, хвостики і дрібно рубаємо.
Тепер в чашу мультиварки наливаємо рослинне масло і включаємо режим «Смаження». Хвилини через 3 коли масло добре розігріється, викладаємо шматочки м'яса, солимо, перчимо і закриваємо прилад кришкою. Через 15 хвилин, коли свинина трохи зарум'яниться, висипаємо в каструлю цибуля і перець. Все, як слід, перемішуємо і готуємо протягом 5 хвилин, періодично помішуючи. Потім поступово додаємо борошно, розмішуємо і обсмажуйте м'ясо з овочами. У самому кінці додаємо помідори, перемішуємо і тушкуємо ще 3 хвилини. Після закінчення часу кладемо в гуляш сметанку, томатну пасту, виливаємо склянку води, перемішуємо, закриваємо каструлю і встановлюємо режим «Гасіння» на 1 годину. Готову м'ясну страву подаємо з гарніром з рису чи картоплі.