Вернуться назад Распечатать

Торти в мультиварці - рецепти

Торти в мультиварці - рецепти
Мультиварка на те і «мульти», що об'єднує в собі величезну різноманітність функцій для приготування їжі. Тут можна приготувати все, від супу до торта, до речі, саме останнім ми і вирішили присвятити цю статтю.
Рецепт бісквітного торта «Зебра» в мультиварці
Інгредієнти:

  • борошно - 1 ст.;

  • цукор - 1 ст.;

  • сметана - 1 ст.;

  • яйця - 2-3 шт.;

  • розпушувач - 1 ст. ложка;

  • ванільний цукор - 1 ч. ложка;

  • вершкове масло - 100 г;

  • какао-порошок - 2 ст. ложки.


  • Приготування
    Першим ділом збиваємо цукор і яйця білого кольору, потім додаємо сметану і м'яке вершкове масло. Повторюємо збивання ще раз. В однорідну масу насипаємо борошно, просіяне з розпушувачем і змішуємо. Ділимо тісто на 2 частини, одну з яких наносимо за допомогою какао-порошку. Чашу мультиварки змащуємо маслом і по черзі виливаємо в неї порції білого і коричневого тіста. Готуємо торт «Зебра» в режимі «Випічка» 65 хвилин.
    Рецепт печінкового торта в мультиварці
    Інгредієнти:

  • печінка - 500 г;

  • борошно - 1/3 ст.;

  • молоко - 125 мл;

  • яйця - 2 шт.;

  • цибуля - 1 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • майонез - 1 ст.;

  • зелень;

  • сіль, перець - за смаком.


  • Приготування
    Цибулю і моркву натираємо на крупній тертці і пасеруємо до м'якості. Печінку промиваємо, очищаємо від плівок, якщо це необхідно, а потім пропускаємо через м'ясорубку. Додаємо у фарш борошно, молоко, яйця, сіль і перець. Виливаємо млинці в розігріту на «Випікання» мультиварку і обсмажуємо 4-5 хвилин. Майонез змішуємо з подрібненою зеленню і промазуємо кожен млинець, укладаючи його стопкою на попередній. Даємо печінковому торту просочитися перед подачею.
    Рецепт медового торта в мультиварці
    Інгредієнти:

  • яйця - 5 шт.;

  • борошно - 300 г;

  • цукор - 150 г;

  • мед - 6 ст. ложок;

  • сода - 1 ч. ложка;

  • сметанний крем.


  • Приготування
    Мед змішати з содою і ставимо на маленький вогонь. Варимо, помішуючи, поки маса не збільшиться в обсязі в 2-3 рази. Даємо меду охолонути. Білки збиваємо до твердих піків, змішуємо з розтертими жовтками і медовою масою. Додаємо в тісто борошно. Виливаємо тісто в чашу мультиварки і виставляємо режим «Випічка» на 60+20 хвилин. Готовий бісквіт охолодити, ріжемо на коржі і промазуємо сметанний кремом.
    Рецепт сметанно-шоколадного торта «Панчо» в мультиварці
    Інгредієнти:

  • борошно - 2 ст.;

  • сметана - 2 ст.;

  • яйце - 2 шт.;

  • сода - 1 ч. ложка;

  • цукор - 2 ст.;

  • какао-порошок - 1 ст. ложка;

  • сметанний крем;

  • шоколад.


  • Приготування
    Рецепт торта «Панчо» в мультиварці гранично простий: цукор збиваємо з яйцями, додаємо сметану, соду і борошно. Замішуємо тісто і ділимо його навпіл. В одну половину додаємо какао-порошок. Готуємо обидва бісквіта окремо в режимі «Випічка» 60 хвилин. Ділимо коржі ще на 2 коржа: один залишаємо цілим, а решта нарізаємо кубиками. Змащуємо базовий корж кремом і викладаємо на нього кубики гіркою, промазуючи кремом. Прикрашаємо торт топленим шоколадом.
    Рецепт торта «Прага» в мультиварці
    Інгредієнти:

  • борошно - 1 1/2 ст.;

  • яйця - 2 шт.;

  • цукор - 150 г;

  • сметана - 1 ст.;

  • згущене молоко - 1/3 банки;

  • сода - 1 ч. ложка;

  • какао-порошок - 1 ст. ложка;

  • Торти в мультиварці - рецепти

  • шоколадна глазур;

  • масляний крем.


  • Приготування
    Цукор і яйця збиваємо білого кольору, додаємо сметану і соду. Слідом в тісто йде згущене молоко та сухі інгредієнти: какао і борошно. Замішуємо густе тісто виливаємо його в чашу мультиварки і готуємо 60 хвилин на «Випікання». Готовий корж розрізаємо на 2-3 частини, промазуємо масляним кремом (100 г масла+1/3 банки згущеного молока). Потім покриваємо торт шоколадною глазур'ю, для приготування якої необхідно розтопити 50 г вершкового масла, змішати з 2 столовими ложками какао і 4 столовими ложками цукру, а після розвести всі молоком і довести до кипіння.