Страви з глив в мультиварці, як і все, що готує цей чудо-горщик, прості у виконанні і при цьому вельми різноманітні - наваристі, ароматні грибні супи, всілякі овочеві рагу і жарке з грибами. Сьогоднішні наші рецепти - лише крапля в цьому морі і поштовх для вашої фантазії!
Суп з глив в мультиварці
Інгредієнти: гливи - 400 г; картопля - 4 шт.; помідор - 1 шт.; цибуля - 1 шт.; морква - 1 шт.; вода - 15 л; олія оливкова - 2 ст. ложки; кріп - 1 пучок; сіль, перець чорний мелений - за смаком. Приготування Гливи добре промиваємо проточною водою і нарізаємо соломкою. На режимі «Випічка» готуємо зажарку з дрібно покришеної цибулі і натертої на крупній тертці моркви. Помідор ошпарюємо окропом, знімаємо з нього шкірку, подрібнюємо і додаємо до овочів. Через пару хвилин додаємо гливи і розкришений кубиками картоплю. Заливаємо все гарячою водою. Солимо, перчимо. Закриваємо кришку і переходимо на режим «Гасіння». Через 40 хвилин додаємо дрібно нарізаний кріп і витримуємо ще 10 хвилин на «Підігріві».
Як приготувати гливи з картоплею в мультиварці «Панасонік»?
Інгредієнти: гливи - 250 г; картопля - 4 шт.; цибуля - 1 шт.; молоко - 1 ст.; вода - 05 склянки; масло вершкове - 2 ст. ложки; борошно - 1 ст. ложка; лавровий лист - 2 шт.; перець чорний горошком - 4 шт.; сіль - за смаком. Приготування Розглянемо ще один варіант, як приготувати гливи в мультиварці. Включаємо режим «Випічка» і обсмажуємо на вершковому маслі цибулю до рум'яного кольору. Завантажуємо в чашу мультиварки кубиками картоплю і гриби соломкою. Доливаємо підлогу мульти склянки води. Борошно розвести молоком, ретельно перемішуємо, щоб не залишилося грудочок, і також виливаємо в каструлю. Солимо. Закладаємо лавровий лист і перець горошком. Закриваємо кришкою і готуємо на режимі «Гасіння» 45 хвилин.
Курка з вешенками в мультиварці «Редмонд»
Інгредієнти: гливи 300 г; філе куряче - 300 г; картопля - 6 шт.; цибуля - 1 шт.; сир твердий - 100 г; масло рослинне - 4 ст. ложки; сіль, перець чорний мелений - за смаком. Приготування Відразу виставляємо режим «Випічка» на 20 хвилин. Наливаємо в чашу мультиварки рослинне масло й обсмажуємо дрібно покришену цибулю до рум'яного кольору.
Додаємо до нього гливи кубиками. Доводимо до напівготовності і завантажуємо в мультиварку куряче філе , нарізане невеликими шматочками. Смажимо, помішуючи, до закінчення режиму.
Тим часом чистимо і ріжемо кубиками картоплю. Закладаємо її мультиварку і до половини заливаємо водою. Переходимо на режим «Гасіння» і заводимо таймер на півтори години. За 20 хвилин до готовності додаємо натертий на крупній тертці сир. Після звукового сигналу відкриваємо кришку не відразу, даємо страві трохи настоятися.