Вернуться назад Распечатать

Гливи в мультиварці

Гливи в мультиварці
Страви з глив в мультиварці, як і все, що готує цей чудо-горщик, прості у виконанні і при цьому вельми різноманітні - наваристі, ароматні грибні супи, всілякі овочеві рагу і жарке з грибами. Сьогоднішні наші рецепти - лише крапля в цьому морі і поштовх для вашої фантазії!

Суп з глив в мультиварці


Інгредієнти:

  • гливи - 400 г;

  • картопля - 4 шт.;

  • помідор - 1 шт.;

  • цибуля - 1 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • вода - 15 л;

  • олія оливкова - 2 ст. ложки;

  • кріп - 1 пучок;

  • сіль, перець чорний мелений - за смаком.


  • Приготування
    Гливи добре промиваємо проточною водою і нарізаємо соломкою. На режимі «Випічка» готуємо зажарку з дрібно покришеної цибулі і натертої на крупній тертці моркви. Помідор ошпарюємо окропом, знімаємо з нього шкірку, подрібнюємо і додаємо до овочів. Через пару хвилин додаємо гливи і розкришений кубиками картоплю. Заливаємо все гарячою водою. Солимо, перчимо. Закриваємо кришку і переходимо на режим «Гасіння». Через 40 хвилин додаємо дрібно нарізаний кріп і витримуємо ще 10 хвилин на «Підігріві».

    Як приготувати гливи з картоплею в мультиварці «Панасонік»?


    Інгредієнти:

  • гливи - 250 г;

  • картопля - 4 шт.;

  • цибуля - 1 шт.;

  • молоко - 1 ст.;

  • вода - 05 склянки;

  • масло вершкове - 2 ст. ложки;

  • борошно - 1 ст. ложка;

  • лавровий лист - 2 шт.;

  • перець чорний горошком - 4 шт.;

  • сіль - за смаком.


  • Приготування
    Розглянемо ще один варіант, як приготувати гливи в мультиварці. Включаємо режим «Випічка» і обсмажуємо на вершковому маслі цибулю до рум'яного кольору. Завантажуємо в чашу мультиварки кубиками картоплю і гриби соломкою. Доливаємо підлогу мульти склянки води. Борошно розвести молоком, ретельно перемішуємо, щоб не залишилося грудочок, і також виливаємо в каструлю. Солимо. Закладаємо лавровий лист і перець горошком. Закриваємо кришкою і готуємо на режимі «Гасіння» 45 хвилин.

    Курка з вешенками в мультиварці «Редмонд»


    Інгредієнти:

  • гливи 300 г;

  • філе куряче - 300 г;

  • картопля - 6 шт.;

  • цибуля - 1 шт.;

  • сир твердий - 100 г;

  • масло рослинне - 4 ст. ложки;

  • сіль, перець чорний мелений - за смаком.


  • Приготування
    Відразу виставляємо режим «Випічка» на 20 хвилин. Наливаємо в чашу мультиварки рослинне масло й обсмажуємо дрібно покришену цибулю до рум'яного кольору.
    Гливи в мультиварці
    Додаємо до нього гливи кубиками. Доводимо до напівготовності і завантажуємо в мультиварку куряче філе , нарізане невеликими шматочками. Смажимо, помішуючи, до закінчення режиму.
    Тим часом чистимо і ріжемо кубиками картоплю. Закладаємо її мультиварку і до половини заливаємо водою. Переходимо на режим «Гасіння» і заводимо таймер на півтори години. За 20 хвилин до готовності додаємо натертий на крупній тертці сир. Після звукового сигналу відкриваємо кришку не відразу, даємо страві трохи настоятися.