Фаршировані печериці в мультиварці - незвичайне і в той же час просте у приготуванні блюдо. Наприклад, приготувавши печериці у сметані в мультиварці, ви отримаєте масу можливостей у виборі гарнірів. Фаршировані гриби можна подавати разом з овочевими нарізками різними закусками, салатами, канапе і з цілим асорті соусів.
Першим рецептом, з яким ми сьогодні хочемо вас познайомити стає ніжний крем - суп з печериць в мультиварці.
Суп з печериць в мультиварці
Інгредієнти: печериці - 300 г; картопля - 2 шт.; морква - 1 шт.; цибуля ріпчаста - 1 шт.; зелень - пучок; масло рослинне - 2 ст. л.; макарони - 2 ст. л.; вода - 15 л; спеції - за смаком. Приготування У чашу мультиварки наливаємо олію. Гриби розморожуємо і нарізаємо кубиками, потім очищаємо цибулю та нарізаємо також. Після чого встановлюємо режим смаження на 15 хвилин. В цей час промиваємо моркву і картоплю, очищаємо від шкірки і нарізаємо соломкою. Тепер викладаємо овочі до готових грибів і заливаємо водою.
Далі встановлюємо режим супу на годину, а за 20 хвилин до готовності присмачую блюдо спеціями, солимо й додаємо макарони. Не забуваємо підготувати свіжу зелень, нам слід гарненько промити і дрібно нарізати. Після сигналу готовності залишаємо суп в режимі підігріву на 10 хвилин. Перед подачею прикрашаємо тарілки зеленню.
Тепер ви знайомі з одним з способів застосування грибів і знаєте, як приготувати шампіньйони в мультиварці, щоб здивувати всю сім'ю.
На черзі у нас наступний рецепт. Отже, вчимося готувати свинину з печерицями в мультиварці.
Свинина з печерицями в мультиварці
Інгредієнти: свинина - 1 кг; печериці - 500 г; цибуля ріпчаста - 2 шт.; часник - 6 зубчиків; масло рослинне - 3 ст. л.; сіль і спеції - за смаком. Приготування М'ясо і гриби розморожуємо і нарізаємо невеликими порційними шматочками. Потім очищаємо цибулю з часником і дрібно шаткуємо. Далі всі інгредієнти викладаємо в чашу мультиварки і додаємо рослинне масло. Після чого м'ясо солимо і присмачую спеціями, все гарненько перемішуємо.
Тепер накриваємо каструлю кришкою і встановлюємо смаження на 15 хвилин. Потім все ще раз гарненько перемішуємо і готуємо ще годину в режимі гасіння. Готову страву прикрашаємо зеленню.
Любителі традиційної російської кухні можуть трохи змінити рецепт і приготувати м'ясо з картоплею і печерицями в мультиварці. В якості гарніру також чудово підійдуть макарони у вершковому соусі, рис або запечені овочі. З цього ж алгоритму всі бажаючі схуднути можуть приготувати курку з печерицями в мультиварці.
І останній наш рецепт неодмінно порадує всіх любителів швидко і смачно поїсти. Мова йде про багату вітамінами і мінералами гречці, приготовленої з печерицями в мультиварці.
Гречка з печерицями в мультиварці
Інгредієнти: морква - 2 шт.; цибуля ріпчаста - 2 шт.; печериці - 100 г; гречка - 250 г; вода - 1 л; сіль і спеції - за смаком; олія оливкова - 1 ст. л.; зелень свіжа пучок. Приготування Наливаємо оливкову олію в каструлю мультиварки і починаємо гасити промиту і очищену моркву, натерту на крупній тертці, в режимі випічки.
Потім гриби розморожуємо і нарізаємо кубиками, додаємо до моркви. Після чого цибулю очищаємо і дрібно шаткуємо, потім відправляємо тушкуватися до решти інгредієнтів. Не забуваємо солити і присмачувати спеціями.
Через деякий час додаємо гречку і вливаємо воду. Далі перемикаємо на програму гречки і зрідка помішуємо страву до готовності. Перед подачею прикрашаємо тарілки свіжої мелкорубленной зеленню. При бажанні рецепт можна трохи змінити, додавши кілька видів лісових грибів, трохи болгарського перцю або часнику.