Пропонуємо вашій увазі кілька цікавих рецептів приготування котлет в мультиварці.
Рецепт морквяних котлет в мультиварці
Інгредієнти: яйце куряче - 1 шт.; морква - 2 шт.; спеції; манна крупа - 2 ст. ложки. Приготування Рецепт приготування овочевих котлет в мультиварці досить простий. Для початку беремо кілька середніх морквин, чистимо, промиваємо і трьом їх на дрібній терочке. Потім додаємо яйце, трохи манки, солимо за смаком і ретельно перемішуємо. Далі формуємо з морквяного фаршу невеликі котлетки, викладаємо їх у чашу мультиварки, наливаємо трохи масла і закриваємо кришку приладу. Виставляємо режим «Випічка» і обсмажуємо котлети 15 хвилин з однієї сторони і стільки ж з іншої. Подаємо блюдо теплим, з майонезом, сметаною або свіжою зеленню.
Рецепт капустяних котлет в мультиварці
Інгредієнти: манна крупа - 05 склянки; капуста - 1 кг; спеції; яйце - 3 шт.; олія рослинна; свіжа зелень; цибулина - 1 шт.; часник - 3 зубчики. Приготування Капусту дрібненько шаткуємо, викладаємо в чашу мультиварки, заливаємо водою і включаємо режим «Гасіння» рівно на 1 годину. Потім злегка остуджуємо її, перекладаємо в миску і ретельно подрібнюємо блендером до отримання однорідної маси. До овочевої маси додаємо яйця, свіжу зелень, спеції за смаком, дрібно порубаний цибулька і часничок. Приправляємо фарш сіллю, перемішуємо і знову збиваємо все блендером.
Потім додаємо трохи манки і за допомогою столової ложки, викладаємо невеликі котлетки в змащену маслом чашу мультиварки. Розрівнюємо краю, включаємо режим «Випічка» приблизно на 1 годину. Хвилин через 25 акуратно відкриваємо кришку приладу і перевертаємо котлети на іншу сторону. Готову страву подаємо на стіл злегка остигнув з картопляним пюре і свіжими овочами.
Рецепт рибних котлет в мультиварці на пару
Інгредієнти: яйце - 1 шт.; молоко - 50 мл; хліб - 1 скибочка; цибулина - 1 шт.; форель - 600 р. Приготування Цибулю чистимо і розрізаємо на чотири частини. Рибу обробити від кісток і шкіри. Хліб розмочуємо в молоці. Тепер перекручуємо всі підготовлені продукти кілька разів через м'ясорубку і солимо, перчимо отриманий фарш за смаком. Далі мокрими руками ліпимо невеликі акуратні, викладаємо їх на решітку мультиварки, призначену для готування на пару і тушкуємо хвилин 25-30 до готовності. Готові рибні котлетки прикрашаємо свіжою зеленню і подаємо до столу зі сметаною або іншим соусом.
Рецепт курячих котлет в мультиварці
Інгредієнти: куряча грудки - 500 г; масло вершкове - 100 г; яйце - 2 шт.; часник - 3 зубчики; панірувальні сухарі - 4 ст. ложки; свіжа зелень - 1 пучок; спеції; масло рослинне - 100 мл Приготування Пропонуємо вам ще один оригінальний рецепт приготування котлет по-київськи в мультиварці. Отже, курячі грудки обробляємо, промиваємо, розрізаємо спочатку на філе, а потім ще навпіл, щоб вийшло 4 однакових шматочка. Після цього загортаємо кожен в плівку і гарненько відбиваємо кухонним молоточком. Зелень промиваємо, просушуємо і подрібнюємо, а часник чистимо і пропускаємо через
прес.
Далі в окремій мисочці розминаємо виделкою вершкове масло і змішуємо його з зеленню і часником. Тепер беремо один курячий шматочок, в серединку викладаємо трохи масла із зеленню і загортаємо філе, так щоб не було видно начинки. Формуємо точно такі ж котлетки з усіх шматочків філе і прибираємо їх хвилин на 15 в морозилку, щоб вони трохи підмерзли.
А цим часом збиваємо яйця і готуємо панірувальні сухарі. Діставши котлети з морозилки, опускаємо їх спочатку в яйця, потім в сухарі і викладаємо їх у чашу мультиварки. Вибираємо програму «Випічка» і обсмажуємо з двох боків до появи рум'яної скоринки.