Багато хто з нас просто обожнюють піцу. Вона буде вдвічі смачніше, якщо її приготувати вдома. Ми вам зараз розповімо, як приготувати тісто для піци за допомогою хлібопічки. Адже завдяки цьому пристосуванню і тісто виходить просто чудовим, і у вас залишається час на заняття іншими справами.
Рецепт піци в хлібопічці
Інгредієнти: борошно - 400 г; сухі дріжджі - 1 ст. ложка; тепла вода - 250 мл; олія оливкова - 40 мл; сіль - щіпка. Приготування Борошно просіваємо, це важливо, так як для піци нам потрібно повітряне тісто. Висипаємо її в контейнер хлібопічки, робимо поглиблення, додаємо сухі дріжджі, рослинна олія і сіль. Після цього вливаємо теплу воду. Встановлюємо контейнер у хлібопічку. Якщо у вашій моделі є режим, який дозволяє готувати тісто для піци, то вибираємо його. Якщо такого немає, то вибираємо режим приготування звичайного тесту. Включаємо програму і після звукового сигналу, тісто готове. Тепер його можна розгортати, викладати начинку, яка вам більше подобається, і готувати піцу за звичайним рецептом.
Піца в хлібопічці
Інгредієнти: борошно - 3 склянки; вода - 250 г; дріжджі сухі - 15 ч. ложки; оливкова олія - 1 ст. ложка; цукор - 15 ст. ложки; орегано сухий - 05 ч. ложки; сіль - 1 ч. ложка. Приготування У відерце хлібопічки вливаємо воду і оливкове масло. Тепер додаємо сіль і цукор. Після цього всипаємо просіяне борошно, сухі дріжджі таким чином, щоб вони не торкалися води і солі. Орегано також можна додати зараз, а можна практично в самому кінці, після звукового сигналу, який сповіщає про останній замісі. Коли дріжджове тісто для піци буде готове, його можна розкачати і викласти начинку. Випікаємо при температурі 180 градусів 20 хвилин.
Рецепт тіста для піци без дріжджів для хлібопічки
Інгредієнти: яйця - 1 шт.; молоко - 120 мл; сметана - 2 ст. ложки; вершкове масло - 100 г; сода - 05 ч. ложки; борошно - 170 р. Приготування Спочатку соду з'єднуємо зі сметаною. Розтоплюємо вершкове масло. Яйце з'єднуємо з молоком. Додаємо сметану з содою, перемішуємо, вливаємо розтоплене вершкове масло і знову розмішуємо. Після цього додаємо просіяне борошно. Включаємо програму «Бездріжджове тісто». Після того, як пролунає звуковий сигнал, тісто готове. Воно відмінно підходить для тоненькою основи під піцу.
Тісто для піци в хлібопічці мулинекс
З наведеного кількості інгредієнтів вийде 1 кг тіста для піци.
Інгредієнти: борошно - 640 г; вода - 320 мл; сіль - 1 ст. ложка (без гірки); дріжджі сухі - 15 ч. ложки; оливкова масло - 15 ст. ложки. Приготування У відерце хлібопічки вливаємо воду, в неї додаємо сіль, додаємо оливкова масло, просіяне борошно, сухі дріжджі. Вибираємо режим приготування «Дріжджове тісто». І через півтори години основа тіста для піци буде готова.
Як приготувати піцу в хлібопічка LG?
Інгредієнти: вода - 1 склянка; борошно пшеничне - 3 склянки; цукор - 1 ст. ложка; сіль - 1 ч. ложка; олія оливкова - 2 ст. ложки; дріжджі - 15 ч. ложки. Приготування Спочатку встановлюємо лопатку тестомесителя. Інгредієнти викладаємо в відерце хлібопічки в тому порядку, в якому вони вказані в рецепті. Після цього вибираємо програму «Тісто» і натискаємо кнопку «Пуск».
Зверніть увагу, що мука повинна бути обов'язково просіяти, бажано навіть 2-3 рази. Завдяки цьому вона насичується киснем, і тісто виходить більш ніжним, повітряним і краще піднімається. Після закінчення режиму тісто готове.
Викладаємо його у форму, змащену рослинним маслом або маргарином, формуємо бортик і залишаємо хвилин на 20 щоб воно добре підійшло. Після цього викладаємо начинку і при температурі 180-200 градусів випікаємо хвилин 30.
Зверніть увагу, що тісто, приготоване за цим рецептом потрібно розкачати дуже тонко, так як воно дуже добре піднімається.