Різні запіканки – це завжди смачно і корисно. Цікаві рецепти смачною сирної запіканки з бананом чекають вас нижче.
Сирна запіканка з бананом і манкою - рецепт
Інгредієнти: цукор – 100 г; сметана – 100 г; середні банани – 3 шт.; не дуже жирний сир – 450 г; сіль; манка – 90 г; яйця – 4 шт. Приготування Сметану змішуємо з манкою і на півгодинки залишаємо для набухання. Окремо змішуємо сир з яйцями, дрібкою солі і цукром. Потім додаємо манку зі сметаною і збиваємо блендером. Банани нарізаємо на шматочки, викладаємо їх до загальної маси і розмішуємо. Чашу приладу змащуємо олією, викладаємо в неї тісто і, вибравши програму «Випічка» готуємо 45 хвилин. Сирна запіканка з бананом – рецепт
Інгредієнти: йогурт натуральний – 300 г; курячі яйця – 2 шт.; банани середньої величини – 3 шт.; сир – 450 р. Приготування З'єднуємо всі продукти, крім бананів за допомогою блендера. Банани ріжемо шматочками, викладаємо у змащену маслом чашу і заливаємо сирною масою. На «Випікання» готуємо 40 хвилин. Сирна запіканка в мультиварці з бананом – рецепт
Інгредієнти: яйця – 3 шт.; коров'яче молоко – 100 мл; сир – 600 г; банани великі – 3 шт.; манка – 90 г; цукор – 75 р. Приготування Сирок перетираємо з цукром, молоком і яйцями за допомогою блендера. Додаємо манку і ретельно розмішуємо. Отриману масу залишаємо на півгодини, щоб крупа набухла. Нарізаємо кружечками очищені банани. Чашу приладу змащуємо олією, викладаємо кружечки бананів, зверху поміщаємо сирну масу. Виставляємо режим «Випічка» на дисплеї приладу і готуємо 55 хвилин до звукового сигналу. Витягаємо запіканку після повного остигання. Сирна запіканка з родзинками та бананом
Інгредієнти: не дуже жирний сир – 600 г; середні банани – 3 шт.; цукор – 130 г; манка – 120 г; яйця – 4 шт.; розпушувач – 10 г; родзинки – 60 р. Приготування Змішуємо сир з яйцями і цукром у блендері. Додаємо манку, розпушувач і знову добре розмішуємо. Даємо тісту постояти півгодини, щоб крупа розбухла. Банани чистимо від шкірки, ріжемо шматочками, відправляємо їх у тісто з родзинками разом і акуратно розмішуємо. У змащену чашу поміщаємо підготовлену масу і готуємо 60 хвилин на «Випікання». Готової запіканці даємо охолонути прямо в чаші, а потім акуратно витягуємо її з допомогою пластикової кошика-пароварки. Приємного всім апетиту!