Вернуться назад Распечатать

Сирна запіканка з бананом в мультиварці

Сирна запіканка з бананом в мультиварці
Різні запіканки – це завжди смачно і корисно. Цікаві рецепти смачною сирної запіканки з бананом чекають вас нижче.

Сирна запіканка з бананом і манкою - рецепт


Інгредієнти:

  • цукор – 100 г;

  • сметана – 100 г;

  • середні банани – 3 шт.;

  • не дуже жирний сир – 450 г;

  • сіль;

  • манка – 90 г;

  • яйця – 4 шт.


  • Приготування

  • Сметану змішуємо з манкою і на півгодинки залишаємо для набухання.

  • Окремо змішуємо сир з яйцями, дрібкою солі і цукром. Потім додаємо манку зі сметаною і збиваємо блендером.

  • Банани нарізаємо на шматочки, викладаємо їх до загальної маси і розмішуємо.

  • Чашу приладу змащуємо олією, викладаємо в неї тісто і, вибравши програму «Випічка» готуємо 45 хвилин.


  • Сирна запіканка з бананом – рецепт


    Інгредієнти:

  • йогурт натуральний – 300 г;

  • курячі яйця – 2 шт.;

  • банани середньої величини – 3 шт.;

  • сир – 450 р.


  • Приготування

  • З'єднуємо всі продукти, крім бананів за допомогою блендера.

  • Банани ріжемо шматочками, викладаємо у змащену маслом чашу і заливаємо сирною масою.

  • На «Випікання» готуємо 40 хвилин.


  • Сирна запіканка в мультиварці з бананом – рецепт


    Інгредієнти:

  • яйця – 3 шт.;

  • коров'яче молоко – 100 мл;

  • сир – 600 г;

  • банани великі – 3 шт.;

  • манка – 90 г;

  • цукор – 75 р.


  • Приготування

  • Сирок перетираємо з цукром, молоком і яйцями за допомогою блендера. Додаємо манку і ретельно розмішуємо.

  • Отриману масу залишаємо на півгодини, щоб крупа набухла.

  • Нарізаємо кружечками очищені банани.

  • Чашу приладу змащуємо олією, викладаємо кружечки бананів, зверху поміщаємо сирну масу.

  • Виставляємо режим «Випічка» на дисплеї приладу і готуємо 55 хвилин до звукового сигналу. Витягаємо запіканку після повного остигання.


  • Сирна запіканка з родзинками та бананом


    Інгредієнти:

  • не дуже жирний сир – 600 г;

  • середні банани – 3 шт.;

  • цукор – 130 г;

  • манка – 120 г;

  • яйця – 4 шт.;

  • розпушувач – 10 г;

  • родзинки – 60 р.


  • Приготування

  • Змішуємо сир з яйцями і цукром у блендері.

  • Додаємо манку, розпушувач і знову добре розмішуємо. Даємо тісту постояти півгодини, щоб крупа розбухла.

  • Банани чистимо від шкірки, ріжемо шматочками, відправляємо їх у тісто з родзинками разом і акуратно розмішуємо.

  • У змащену чашу поміщаємо підготовлену масу і готуємо 60 хвилин на «Випікання». Готової запіканці даємо охолонути прямо в чаші, а потім акуратно витягуємо її з допомогою пластикової кошика-пароварки.


  • Приємного всім апетиту!