Мультиварка – наша помічниця на кухні. Зараз ми вам розповімо, що цікавого приготувати на вечерю в мультиварці.
Простий рецепт яєчної запіканки на вечерю в мультиварці
Інгредієнти: коров'яче молоко – 100 мл; варена ковбаса – 100 г; курячі великі яйця – 3 шт.; цибуля – 100 г; стиглий помідор – 1 шт.; сир – 50 г; сіль; зелень. Приготування Ковбасу і цибулю подрібнюємо кубиками. У каструльку мультиварки вливаємо трохи масла, відправляємо туди ковбасу з цибулею. Готуємо в режимі «Випічка» 5 хвилин, іноді помішуючи. Помідор чистимо від шкірки, нарізаємо кубиками. Додаємо його мультиварочную чашу. Перемішуємо і готуємо всі разом ще 5 хвилин. Яйця злегка збиваємо, додаємо молоко, підсолюємо. Отриману масу виливаємо в мультиварочную чашу. В режимі «Випічка» готуємо 20 хвилин. Коли сигнал прозвучить, притрушиваем омлет подрібненою зеленню і сиром. Кришку приладу знову закриваємо і даємо постояти 10 хвилин.
Омлет з фаршем на вечерю в мультиварці – рецепт
Інгредієнти: яловича вирізка – 600 г; коров'яче молоко – 300 мл; яйце – 1 шт.; сіль. Приготування М'ясо перекручуємо на м'ясорубці або подрібнюємо блендером. Потім у фарш вбиваємо яйце, наливаємо молоко і підсолюємо. Все це збиваємо міксером. Поміщаємо масу в мультиварочную каструльку, промазану маслом. Готуємо 1 годину на «Гасіння».
Картопля з тушонкою на вечерю – рецепт на швидку руку в мультиварці
Інгредієнти: морква – 100 г; картопля – 13 кг; спеції; цибуля – 150 г; тушонка – 1 банка; сіль. Приготування Моркву з цибулею подрібнюємо і викладаємо в чашу приладу, вливши масло. Готуємо 10 хвилин на «Випікання». Очищену картоплю нарізаємо шматочками і відправляємо в мультиварочную чашу. Підливаємо воду, щоб вона покрила картоплю і готуємо в режимі «Гасіння» 40 хвилин. Потім додаємо тушонку, спеції. Добре розмішуємо і залишаємо ще на чверть години.
Кабачки в мультиварці на вечерю
Інгредієнти: молоді кабачки – 500 г; цибуля – 100 г; вершки – 150 мл; сир – 190 г; морква – 130 г; сир – 120 г; перець болгарський червоного кольору – 2 шт.; оливкова олія – 20 мл; сіль. Приготування Молоді кабачки добре миємо. Подрібнюємо моркву і цибулю і пасеруємо на рослинній олії в режимі «Випічка». Довільно нарізаємо перець і обсмажуємо його хвилин 5 а потім переміщаємо на тарілку. Кабачки нарізаємо кільцями й обсмажуємо 7 хвилин все в тому ж режимі. Далі інгредієнти поміщаємо в каструлю шарами: 1/2 кабачків, половину сиру, потім поміщаємо весь перець, потім знову кабачки, залишився сир і цибулю з морквою. Все це засипаємо тертим сиром. У вершки додаємо сіль, спеції. За бажанням також додаємо зелень і заливаємо вміст мультварочной каструльки. Готуємо 20 хвилин на «Випікання».
Гарбуз з овочами на вечерю в мультиварці
Інгредієнти: гарбуз – 500 г; морква – 120 г; перець; цибуля – 130 г; часник – 2 зубчики; сметана – 40 г; сіль; рослинне масло. Приготування Гарбуз чистимо і подрібнюємо кубиками. Очищений перчик ріжемо смужками. Дрібненько шаткуємо моркву і цибулю. Покласти овочі в каструлю і в режимі «Випічка» готуємо 10 хвилин. Потім кладемо сметану, подрібнений часник, перець і сіль. Закриваємо кришкою і в режимі «Гасіння» залишаємо на 25 хвилин.
Макарони з куркою і овочами на вечерю - рецепт в мультиварці
Інгредієнти: морква – 100 г; макаронні вироби – 450 г; перчик болгарський – 2 шт.; куряче філе – 600 г; цибуля – 130 г; спеції ; сіль; олія рослинна. Приготування Болгарський перчик шаткуємо соломкою. Морква подрібнюємо теркою, цибулю шаткуємо кубиками, а філе ріжемо шматочками. В мультиварці виставляємо програму «Смаження» або «Випічка» і відправляємо туди моркву з цибулею. Пасеруємо 5 хвилин. Потім додаємо перчик і готуємо ще 10 хвилин, помішуючи. Потім викладаємо куряче філе і обсмажуємо ще 10 хвилин. В кінці вже закладаємо макарони, додаємо сіль, спеції, воду, щоб макарони були тільки покриті нею. До сигналу готуємо в програмі «Плов».