Картопля з куркою – це ситно і смачно. Як приготувати картоплю з курячим філе в мультиварці, дізнаєтеся нижче.
Тушкована картопля з курячим філе в мультиварці
Інгредієнти: філе курки – 300 г; картопля – 800 г; перець; сіль; цибуля – 130 р. Приготування Шматочками нарізаємо філе. Розміщуємо їх в мультиварочную чашу, змащену маслом, і вибираємо програму «Випічка». Тим часом шаткуємо цибулю і поміщаємо його в чашу. Пасеруємо хвилин 15. Додаємо нарізану картоплю і готуємо ще 7 хвилин. Потім вливаємо близько 150 мл гарячої води, додаємо прянощі за смаком і в режимі «Гасіння залишаємо на 35 хвилин. Готову страву перемішуємо і розподіляємо по тарілках. Можна притрусити січеною зеленню вже при подачі. Куряче філе з картоплею в мультиварці – рецепт
Інгредієнти: філе курки – 350 г; картопля – 800 г; каррі – 10 г; чорний перчик; сіль кухонна. Приготування Нарізаємо шматочками філе курки. Картоплю миємо, потім очищаємо і нарізаємо невеликими брусочками. Підготовлені таким чином інгредієнти посипаємо сіллю, спеціями і добре розмішуємо. Хвилин на 15 залишаємо. Кладемо картоплю з філе в рукав, скріплюємо краю, кладемо в чашу. Зверху прорізаємо отвори для виходу пари. Готуємо 60 хвилин, виставивши програму «Випічка». Куряче філе з картоплею, запечене в мультиварці
Інгредієнти: філе куряче – 3 шт.; картопля – 700 г; цибуля – 170 г; сіль; майонез – 30 г; спеції ; сир – 150 г; масло рослинне – 40 мл Приготування Філе натираємо спеціями і сіллю. У чашу вливаємо олію, викладаємо філе. У режимі «Смаження» спочатку готуємо 10 хвилин з одного боку, потім перевертаємо, додаємо нарізану півкільцями цибулю. Нарізаємо Пластинками картоплю, а сир подрібнюємо за допомогою терки. Поверх цибулі поміщаємо картоплю, трохи присаливаем, змащуємо майонезом і притрушиваем сиром. На «Випікання» готуємо 40 хвилин. Смажена картопля з курячим філе в мультиварці
Інгредієнти: картопля середнього розміру – 8 шт.; філе курки – 450 г; сіль. Приготування Вимите і обсушенное філе ріжемо шматочками, солимо, за бажанням кладемо спеції і ретельно розмішуємо. Очищену картоплю шаткуємо кубиками. У ємність приладу опускаємо спочатку підготовлене філе, потім поміщаємо картоплю. В режимі «Випічка» смажимо 25 хвилин. Потім перевертаємо і готуємо ще 25 хвилин. Приємного всім апетиту!