Пропонуємо вашій увазі рецепти приготування глазурованих сирних сирків в домашніх умовах. Це неймовірно смачне ласощі має широку аудиторію шанувальників від мала до велика, а його домашнє приготування дозволяє насолоджуватися не тільки чудовим смаком, але і безсумнівною користю десерту.
Як приготувати глазуровані сирки в домашніх умовах?
Інгредієнти: сир – 490 г; вершкове масло – 110 г; молоко згущене – 170 г; ванілін – за смаком; шоколад чорний – 400 р. Приготування Чорний шоколад розламуємо на невеликі шматочки, кладемо в миску або невелику каструльку і ставимо на водяну баню в посудину з киплячою водою. Коли шоколад повністю розплавиться, промазуємо їм за допомогою силіконової кисті силіконові формочки і розміщуємо їх на деякий час в морозильній камері.
Тим часом з'єднуємо сир зі згущеним молоком і м'яким вершковим маслом, додаємо ванілін і гарненько перемішуємо до однорідності. Якщо сир зернистий і містить крупиночки, то його слід попередньо перетерти через дрібне ситечко або розбити блендером до однорідності. Можна полити сир попередньо запареним і обсушенным родзинками або іншими сухофруктами.
Дістаємо формочки з шоколадом з морозилки, заповнюємо їх сирною масою, при бажанні зробивши прошарок з джему, шматочків свіжих або консервованих фруктів або інших компонентів, запечатуємо потім сирок шоколадом і визначаємо в холодильник на п'ять-сім годин для застигання.
Після закінчення часу витягаємо глазуровані сирки з формочок і насолоджуємося.
Домашні сирні глазуровані сирки - рецепт без масла
Інгредієнти: сир – 230 г; сметана – 75 г; пудра цукрова – 85 м; ванілін – за смаком; шоколад чорний – 175 г; ягоди з варення. Приготування Шоколад розламуємо, поміщаємо в підходящу ємність, і ставимо на водяну баню. Коли він повністю розтане, змащуємо їм внутрішню поверхню силіконових формочок і визначаємо в холодильник для застигання приблизно на двадцять хвилин. Потім покриваємо ще одним шаром і знову даємо застигнути.
Тим часом сир змішуємо зі сметаною, додаємо цукрову пудру, ванілін і розбиваємо все за допомогою блендера, кухонного комбайна або перетираємо через дрібне ситечко. Наповнюємо формочки з застиглим шоколадом трохи менше, ніж на половину отриманої сирною масою, поміщаємо по центру вишневі, полуничні або будь-які інші ягоди або цукати з варення, зверху накладаємо ще стільки ж сирної маси, розрівнюємо і хорошенечко запечатуємо шаром шоколаду.
Розміщуємо форми приблизно на п'ять годин у холодильнику, щоб вони добре застигли і можемо подавати.