Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати начинку для вареників з сиром і запропонуємо кілька її варіантів солодких і один рецепт з часником і зеленню.
Сирне наповнення є одним з найпопулярніших і затребуваних завдяки відмінному смаку і насиченості.
Як зробити начинку із сиру для вареників?
Інгредієнти: сир – 550 г; жовток яєчний – 2 шт.; цукровий пісок – 40 г; масло вершкове – 50 р. Приготування Сир розминаємо виделкою і при необхідності пропускаємо через ситечко або пробиваємо блендером до однорідності. Потім додаємо жовток, цукровий пісок, м'яке вершкове масло і гарненько перемішуємо. Начинка готова, можна приступати до формування вареників.
Начинка для вареників з сиром без яєць
Інгредієнти: сир – 750 г; цукровий пісок – 120 г; ваніль – за смаком. Приготування Сир розминаємо виделкою і при наявності крупинок перетираємо через ситечко або розбиваємо блендером. Додаємо цукровий пісок, ваніль, перемішуємо і приступаємо до формування вареників.
Начинка з сиру для вареників - рецепт з родзинками
Інгредієнти: сир – 750 г; курячі яйця – 2 шт.; сіль – щіпка; родзинки без кісточок – 120 г; цукровий пісок – 120 г; сметана – 140 р. Приготування Родзинки гарненько промиваємо, запарюємо окропом і залишаємо на кілька хвилин. В цей час сир розминаємо за допомогою вилки і при необхідності перетираємо через ситечко або пробиваємо блендером до однорідного стану. Потім додаємо яйця, сіль, цукровий пісок, сметану і перемішуємо. Родзинки відкидаємо на друшляк, обсушуємо і вмішуємо в сир.
Начинка для вареників із сиром та полуницею
Інгредієнти: сир – 600 г; свіжа полуниця – 180 г; цукровий пісок – 120 г або по смаку. Приготування Ягоди полуниці промиваємо, нарізаємо невеликими кубиками, додаємо до розім'ятого сиру, додаємо цукровий пісок і перемішуємо. Якщо начинка виходить дуже водяниста, можна додати в неї столову ложку крохмалю.
Як приготувати несолодку начинку для вареників з сиру?
Інгредієнти: сир – 600 г; часник – 2 зубці; сіль – за смаком; свіжа зелень кропу – 1 пучок. Приготування Сир розбиваємо блендером або перетираємо через ситечко, додаємо попередньо очищений і видавлений через прес часник і дрібненько нарізану свіжу зелень кропу. Перемішуємо масу гарненько і можемо приступати до формування вареників.