Хочете приготувати на сніданок смачне і ситне блюдо, але при цьому значно заощадити свій час? Тоді ми розповімо вам, як зробити гарячі бутерброди в мікрохвильовій печі.
Бутерброд з яйцем в мікрохвильовці
Інгредієнти: твердий сир – 2 скибочки; яйце – 2 шт.; хліб – 2 скибочки; бекон – 4 скибочки. Приготування Відокремлюємо білки від жовтків і ставимо білочки на 1 хвилину в мікрохвильовку. Як тільки вони приготуються, дістаємо і зверху накриваємо скибочкою сиру, щоб він розплавився. Тарілку застеляємо паперовою серветкою, викладаємо зверху шматочок бекону і запікаємо в мікрохвильовці 5 хвилин. Весь жир вбереться в серветку і не потрапить потім на бутерброд.
Тепер відрізаємо шматок хліба, викладаємо на нього спочатку білки з сиром, потім бекон і зверху накриваємо другим шматочком хліба.
Бутерброди з сиром у мікрохвильовці
Інгредієнти: яйце – 3 шт.; батон – 3 скибочки; сир – 150 г; помідор – 1 шт.; майонез – 2 ст. ложки; масло вершкове – за смаком; спеції; свіжа зелень. Приготування Одне яйце гарненько збиваємо міксером, додаємо спеції і перемішуємо.
На сковороді розтоплюємо вершкове масло. Тепер кожен шматок батона мачає в ячную суміш і злегка обсмажуємо з двох сторін. Залишилися яйця відварюємо, остуджуємо, чистимо і розрізаємо пластинами. Помідор шаткуємо скибочками. Остиглі хлібні шматочки промазуємо майонезом і викладаємо зверху всі підготовлені інгредієнти один на одного. Зверху кожен бутерброд вкриваємо сирної пластиною і відправляємо мікрохвильову піч на кілька хвилин.
Бутерброди в мікрохвильовій печі з ковбасою і сиром
Інгредієнти: варена ковбаса – 2 скибочки; хліб – 2 скибочки; масло вершкове – 30 г; сир твердий – 50 р. Приготування Обидва скибочки хліба промазуємо вершковим маслом і на один шматочок кладемо варену ковбасу. Потім присипаємо її тертим сиром, накриваємо другим скибочкою хліба. Випікаємо бутерброд в мікрохвильовці 2 хвилинки, в залежності від потужності приладу.
Бутерброди зі шпротами в мікрохвильовці
Інгредієнти: батон – 1 шт.; шпроти – 1 банка; помідор – 1 шт.; сир твердий – 50 г; майонез – 05 пачки; цибуля зелена – за смаком. Приготування Батон нарізаємо скибочками, а помідори – кільцями. Сир натираємо на дрібній тертці. Кожен шматочок хліба промазуємо майонезом, викладаємо помідор і шпроти. Присипаємо бутерброди тертим сиром і подрібненою цибулею. Відправляємо в мікрохвильову піч і засікаємо 15 хвилинки.