Сьогодні ми вам розповімо, як приготувати смачний омлет – швидкий, і достатньо простий сніданок, який зарядить вас бадьорістю і силою на весь робочий день.
Яєчня з томатами і твердим сиром
Інгредієнти: молоко – 100 мл; яйце – 4 шт.; помідор – 3 шт.; борошно – 2 ст. ложки; сир – 50 р. Приготування Для початку збиваємо в мисочці яйця. Потім поступово всипаємо борошно, вливаємо молоко і кидаємо сіль. Подрібнюємо сир на крупній тертці, а помідори обполіскуємо, витираємо і нарізаємо кубиками. У сковороді розігріваємо трохи рослинного масла, викладаємо помідори і обсмажуємо їх близько хвилини. Після цього акуратно виливаємо яєчну масу і готуємо омлет на повільному вогні, накривши кришкою. За пару хвилин до закінчення приготування, присипаємо блюдо тертим сиром.
Як приготувати смачний омлет з копченою ковбасою?
Інгредієнти: молоко – 4 ст. ложки; яйце – 4 шт.; сир – 100 г; копчена ковбаса – 50 г; цибулю зелений – 50 р; помідор – 2 шт.; свіжа зелень; олія рослинна; спеції. Приготування Помідори промиваємо і очищаємо від шкірки. Для цього акуратно надрізаємо верхівку овочів, опускаємо їх на півхвилинки в окріп, а потім промиваємо холодною водою. М'якоть томатів подрібнюємо невеликими кубиками.
У сковорідку наливаємо масло, підігріваємо його, викладаємо подрібнений зелений цибулька і пасеруємо його близько хвилини. Потім додаємо помідори, перемішуємо і смажимо ще 3 хвилини. Ковбасу шаткуємо кільцями і теж відправляємо в сковороду. Яйця розбиваємо в миску, вливаємо молоко, солимо і збиваємо до однорідної консистенції. Тепер додаємо тертий сир, зелень і ретельно перемішуємо. Готову суміш виливаємо на сковороду, накриваємо кришкою і готуємо омлет до застигання. Готову страву подаємо з грінками і зі свіжими овочами.
Омлет з помідорами в духовці
Інгредієнти: яйце – 4 шт.; молоко – 200 мл; помідор – 200 г; шинка – 200 г; цибулина – 1 шт.; спеції; борошно – 1 ч. ложка; олія рослинна. Приготування Цибулю чистимо, подрібнюємо, а шинку рубаємо соломкою. Помідори кришимо невеликими кубиками. Тепер викладаємо цибулька в сковороду з олією і пасеруємо його золотистої скоринки. Після цього додаємо шинку і злегка обсмажуємо. Готову обжарку викладаємо на дно форми, покриваємо шаром помідорів. Окремо збиваємо яйця, додаємо борошно і спеції. Вливаємо молоко і гарненько перемішуємо. Заливаємо цією сумішшю шинку і відправляємо омлет з помідорами в духовку на 25 хвилин.
Як приготувати смачний омлет з помідорами в мультиварці?
Інгредієнти: яйце – 3 шт.; молоко – 250 мл; ковбаса – 100 г; сир – 100 г; масло вершкове ; цибуля зелена; спеції. Приготування Перед початком приготування, мультиварку включаємо в мережу і виставляємо режим «Випічка». Чашу змащуємо невеликим шматочком вершкового масла і викладаємо дрібненько порізану ковбасу. Помідори обполіскуємо, витираємо і шаткуємо невеликими шматочками. Додаємо їх до ковбаси і перемішуємо. Тепер беремо миску розбиваємо в яйця, додаємо
спеції і злегка збиваємо все міксером. Після цього вливаємо невелику кількість молока, ретельно перемішуємо і кидаємо дрібно подрібнений зелений цибулька. До цього часу ковбаса і помідори вже повинні бути обсмажені. Тепер акуратно вливаємо в чашу яєчну суміш, перемішуємо ложкою, закриваємо кришку приладу і виставляємо на дисплеї режим «Випічка». Таймер програмуємо приблизно на 20 хвилин. Подрібнюємо на дрібній тертці сир. Після звукового сигналу про завершення програми, відкриваємо кришку і посипаємо готовий ароматний омлет тертим сиром. Знову закриваємо кришку і засікаємо ще кілька хвилин, щоб сир повністю розплавився.