«Рафаелло» з крабових паличок - легка закуска, яка отримала назву із-за зовнішньої схожості з цукерками - дуже популярна. Причиною тому доступність продуктів, швидкість приготування і смакове різноманітність, адже ніжним кулькам з сурімі можна додати пікантності часником, горіхами і фаршированими оливками.
Як зробити «Рафаелло» з крабових паличок?
«Рафаелло» крабового м'яса підкуповує простими продуктами і легкістю приготування. Крабові палички натирають на тертці, отриману «стружку» ділять навпіл. Частина - змішують з вареними подрібненими яйцями, тертим сиром і майонезом. З маси формують акуратні кульки і обсипають їх з усіх сторін залишилася крабовою «стружкою».
Приготування «Рафаелло» з крабових паличок неможливо без якісного сурімі. Якісні палички мають ніжно-рожевий колір і пружний вигляд. Сформовать кульки буде набагато легше, якщо змочити руки водою. Самі кульки повинні бути однакового розміру, на один укус. Салат «Рафаелло» з крабовими паличками
Салат «Рафаелло» з крабовими паличками і сиром - прекрасна альтернатива багатошаровим закусок і трудомістким рулетів. На відміну від останніх, він не вимагає присутності столових приладів, зручний в подачі, ефектним зовнішнім виглядом і ніжним смаком, що представляють контрастне поєднання солодкуватого крабового м'яса з солоно-гострим сиром.
Інгредієнти:
крабові палички - 250 г; твердий сир - 120 г; отварный яйця - 3 шт.; майонез - 80 г; листя салату - 3 шт. Приготування
Натріть крабові палички, сир і яйця. Перемішайте частина крабовою «стружки» з сиром, яйцями і майонезом. Сформуйте з маси кульки. Посипте їх залишилася «стружкою». Подавайте «Рафаелло» - салат з крабових паличок на «подушці» з зелені. Закуска «Рафаелло» з крабових паличок - рецепт
Закуска «Рафаелло» з крабових паличок має масу варіантів приготування. При цьому кожна господиня намагається якомога ефективніше удосконалити смак і подачу страви. Так, в даному рецепті, палички маринуються в соєвому соусі і служать пікантною начинкою сирно-яєчних кульок, запанированных в хрусткій кокосовій стружці.
Інгредієнти:
варені яйця - 3 шт.; крабові палички - 3 шт.; сир - 50 г; соєвий соус - 40 мл; кокосова стружка - 60 г; майонез - 40 р. Приготування
Наріжте палички кубиками і замаринуйте їх у соєвому соусі на 15 хвилин. Терті яйця і сир заправте майонезом. Начиніть кулька крабовою начинкою. Запаніруйте «Рафаелло» закуску з крабових паличок в кокосовій стружці. «Рафаелло» з крабових паличок і плавленого сиру
«Рафаелло» з крабових паличок і сиру - найпопулярніша комбінація. Особливо, видатний виходить закуска з плавленим сиром. Цей продукт має ніжну консистенцію, вершковим смаком, прекрасною сполучуваністю, невисокою ціною, завдяки чому, лідирує серед компонентів, що використовуються для приготування легких холодних страв.
Інгредієнти:
плавлений сирок - 2 шт.; відварені яйця - 2 шт.; волоські горіхи - 3 шт.; крабові палички - 120 г; майонез - 20 р. Приготування
Натріть відварені яйця, сирки і горіхи. Скріпіть масу майонезом і сформуйте кульки. Обваляйте їх у крабовою «стружці». Охолоджуйте сирні «Рафаелло» з крабовими паличками 2 години. Крабові кульки «Рафаелло»
Кульки «Рафаелло» з крабових паличок дають простір кулінарним фантазіям, для втілення яких не потрібно задіяти нові компоненти. Все ті ж крабові палички, сир і майонез, при правильному розкладі, можуть перетвориться в салат, майстерну сирну закуску або, як в даному рецепті, основу для начинки з варених перепелиних яєць.
Інгредієнти:
крабові палички - 250 г; плавлений сир - 70 г; твердий сир - 120 г; перепелині яйця - 8 шт.; майонез - 60 р. Приготування
Відваріть яйця перепелині. Натріть обидва види сиру і крабові палички. Частина крабовий маси залиште для панірування. Всі інші компоненти змішайте з майонезом. Сформуйте масу навколо яйця і обваляйте в паніровці. «Рафаелло» з крабових паличок з оливками
Крабові кульки «Рафаелло» з оливками - страва на любителя. Його оцінять шанувальники алкоголю, оскільки поєднання сиру з оливками дає солонуватість, прекрасно гармонує з міцними напоями. Любителі ж пікантних закусок можуть приготувати кульки з фаршированими оливками. Кислі та гострі начинки чудово відтіняють солодкість сурімі.
Інгредієнти:
крабові палички - 200 г; сир - 180 г; відварене яйце - 3 шт.; сметана - 40 г; гірчиця - 5 г; оливки з перцем - 10 шт. Приготування
Всі компоненти подрібніть. Залиште частина крабовою маси на розбирання. Суміш заправте сметаною і гірчицею. Сформуйте кульки. Начиніть їх оливками. Обваляйте в крабовою стружці. Охолоджуйте «Рафаелло» з крабових паличок на 30 хвилин. «Рафаелло» з крабових паличок і волоських горіхів
Бажаючі наблизити рецепт «Рафаелло» з крабових паличок до солодкого аналогу, можуть начинити кульки волоськими горіхами, тим більше, що їх ніжна текстура і масляниста текстура і гіркуватий смак прекрасно поєднуються з ніжною «оболонкою». Така закуска сподобається господиням і гостям, тільки перші будуть раді ще і простоті приготування.
Інгредієнти:
сир - 250 г; крабові палички - 100 г; відварене яйце - 2 шт.; горіхи волоські - 8 шт.; майонез - 40 р. Приготування
Натріть всі компоненти на тертці. Сирну і ячную маси заправте майонезом. Сформуйте кульки. Начиніть «Рафаелло» з крабових паличок горіхами і запаніруйте. Крабові кульки «Рафаелло» з сиром і часником
Сирно-крабові «Рафаелло» - це м'яке і делікатне блюдо. Його добре подавати в колі сім'ї, але навряд чи воно отримає визнання серед любителів міцненьких фуршетних закусок . Виправити становище допоможе часник. Кілька зубків гострої прянощі ефектно підкреслять ніжну насолоду сурімі і доповнять пекучістю солонувату сирну масу.
Інгредієнти :
крабові палички - 250 г; майонез - 80 г; зубок часнику - 6 шт.; твердий сир - 150 г; сирний сир - 60 г; відварене яйце - 3 шт. Приготування
Всі компоненти подрібніть. Крабову стружку залиште для панірування. Решту масу заправте майонезом, сформуйте кульки і запаніруйте.