Вернуться назад Распечатать

Що приготувати на вечерю швидко і недорого?

Маючи під рукою мінімальний набір, овочів, м'яса або просто пачку макаронів, можна не більше ніж за півгодини приготувати оригінальні і апетитні страви. Докладно про те, що приготувати на вечерю швидко і недорого ми розповімо в наступних рецептах.

Смачний вечерю на швидку руку з картоплі - швидко і недорого

Що приготувати на вечерю швидко і недорого?

Інгредієнти:

  • вершкове масло – 45 г;

  • майонез – 65 г;

  • тертий сир – 115 г;

  • пір'я зеленої цибулі – 2-3 шт.;

  • вустерширський соус – 5 мл;

  • великий картопля – 5 шт.;

  • бекон – 4 смужки.


  • Приготування
    Великі картоплини очистіть щіткою, але не знімайте шкірку. Наколіть бульби виделкою, натріть рослинним маслом і посоліть. Оберніть кожну картоплину фольгою і відправте запікати 50 хвилин при 230 градусах.
    Змішайте м'яке масло разом з майонезом, третю сиру, вустерширським соусом і невеликою кількістю цибулі, зелені. Зробіть в картоплі вертикальний надріз, прорізаючи приблизно 2/3 м'якоті. Наповніть бульби отриманою сумішшю, посипати залишками сиру, обсмаженими беконом і зеленою цибулею.

    Швидкий і недорогий вечеря з макаронів – рецепт

    Що приготувати на вечерю швидко і недорого?

    Інгредієнти:

  • макарони – 170 г;

  • вершкове масло – 45 г;

  • гірчиця – 1/2 ч. ложки;

  • молоко – 340 мл;

  • сир тертий – 125 г;

  • борошно – 15 р.


  • Приготування
    Поки макарони варяться, займіться простим сирним соусом. Обсмажте борошно з вершковим маслом приблизно півхвилини, розведіть все молоком, додайте гірчицю, дрібку солі, а коли суміш закипить, всипте тертий сир. Дайте сиру повністю розплавитися, а соусу – повторно закипіти, після чого змішайте всі з відварними макаронами і відразу ж подавайте.

    Вечерю на швидку руку з курячого філе

    Що приготувати на вечерю швидко і недорого?

    Коли справа доходить до швидких і корисних страв, на допомогу завжди приходить доступна курятина. На цей раз кубики курячого філе ми будемо томити в простому соусі на основі сої.
    Інгредієнти:

  • вода – 115 мл;

  • кетчуп – 140 мл;

  • соєвий соус – 45 мл;

  • мед – 45 мл;

  • рисовий оцет – 15 мл;

  • корінь імбиру – 25 см;

  • куряче філе – 750 г;

  • крохмаль – 1 ст. ложка.


  • Приготування
    Курятину розділіть на кубики і швидко обсмажте, щоб м'ясо лише встиг схопитися. Поки курятина на вогні, змішайте воду з кетчупом, соєю, медом, тертим імбиром і оцтом. Розведіть крохмаль ще в 3 столових ложках води і додайте в соус. Вилийте все до курятині і дочекайтеся, поки соус закипить, а м'ясо дійде до повної готовності.