Іноді хочеться піднести гостям щось новеньке, незвичайне і, звичайно ж, смачне. Тому, саме для такого випадку, ми пропонуємо вам приготувати незрівнянний м'ясний рулет з красивою, смачною і ніжною начинкою з яєць.
М'ясний рулет з сиром і яйцем всередині – рецепт в духовці
Інгредієнти: яловичина – 500 г; свинина – 300 г; курячі яйця – 5 шт.; твердий сир – 130 г; соняшникова олія – 1 ч. ложка; суміш перців – за смаком; сіль – за смаком. Приготування Обидва види м'яса промиваємо в ємності з холодною водою. Даємо воді стекти, а потім поділивши яловичину і свинину на зручні шматочки, пропускаємо через велике сито електром'ясорубки. В отриманий таким чином фарш додаємо одне свіже яйце, присипаємо його кухонною сіллю, сумішшю з різних перців і з чистими руками все перемішуємо. Залишилися яйця відварюємо протягом 10-12 хвилин і очищаємо їх від шкаралупи.
Весь фарш розподіляємо на відрозі харчової плівки завтовшки не більше 15 сантиметрів і не більше 30 сантиметрів. По центру отриманої м'ясної пластини викладаємо відварені яйця і паралельно їм поруч кладемо нарізані кубики твердого сиру. Піднімаємо догори один край плівки з фаршем і акуратно закриваємо їм нашу яєчно-сирну начинку. Цей край плівки знімаємо, щоб він не залишився всередині і, підтягуючи плівочку, скручуємо все в гарний рівний рулет. Знявши з нього залишок плівки укладаємо на блюдо промаслений лист, який відправляємо в прогріту до 200 градусної температури духовку і протягом півгодини запікаємо наш дивовижно смачний рулет.
М'ясний рулет з фаршу з цибулею і яйцем в духовці
Інгредієнти: свинячий фарш – 900 г; сирі яйця – 2 шт.; варені яйця – 6 шт.; ріпчаста цибуля (великий) – 2 шт.; соняшникова олія – 3 ст. ложки; жирний майонез – 120 мл; перець, сіль – за смаком. Приготування З варених яєць знімаємо шкаралупу і подрібнюємо їх не дуже дрібними кубиками. Приблизно такими ж кубиками нарізаємо очищений ріпчасту цибулю і до вираженої золотавості обсмажуємо його на сковорідці з олією. Потім перекладаємо його в миску з подрібненими яйцями і гарненько все перемішуємо.
Розбиваємо сирі яйця і вводимо їх у свіжий свинячий фарш і ретельно вимішуємо його геть чисто вимитими руками. Прямокутну широку форму застеляємо відрізу харчової фольги і по всьому її дну рівномірним шаром розподіляємо підготовлений фарш. На ліву або праву половину цього м'ясного шару викладаємо начинку і з цієї ж сторони, піднімаючи краю вгору, звертаємо все в акуратний рівний рулет. Закутуємо його у фольгу і на деку відправляємо в духовку, прогріту до 195 градусів, не менше ніж на 40 хвилин.