У ролі ситного і низькокалорійного продукту, який сподобається всій родині, виступає м'ясо. Для вечері з м'яса важлива швидкість приготування цього продукту, тому вибираємо блюдо, віднімає на готування не більш півгодини.
У наведених нижче рецептах ми розглянемо варіанти того, що можна приготувати з м'яса на вечерю, щоб вгамувати голод, не набрати зайву вагу і порадувати своїх близьких смачним блюдом.
Курка, запечена з медом в духовці Це гаряче страву з м'яса з медом, запечене в духовці чудово підійде для вечері і вийде особливо ароматним, смачним і соковитим.
Інгредієнти: курячі стегна - 860 р; мелена паприка - 5 г; часник - 2 зубки; мед - 55 мл; оцет - 10 мл Приготування Почніть з підготовки курятини, обрізавши м'якоть від шкіри і кісток. Використовуючи змішані спеції, пару столових ложок масла і часник, приготуйте маринад, натріть їм м'ясо. Викладіть м'ясо на лист фольги і відправте в духовку запікатися при 200 градусах на 10 хвилин.
Підготуйте глазур. Змішайте мед з оцтом до однорідності. Намажте стегна сумішшю, не перериваючи процес приготування, і допекайте, перевертаючи м'ясо птиці протягом 8 хвилин. Швидке блюдо з м'яса птиці подавайте на стіл зі свіжим овочевим салатом.
М'ясо, запечене з грибами Інгредієнти: свинина - 730 г; печериці - 490 г; цибуля - 85 м; сир - 125 г; сметана - 145 г; рослинна олія - 50 мл Приготування Наріжте м'ясо широкими шматками товщиною в кілька сантиметрів, відбийте і приправте. Нарізану цибулю і печериці обсмажте протягом 5 хвилин, додайте сметану, перемішайте і зніміть з плити. Викладіть підготовлене м'ясо на деко єдиним шаром, розподіляючи шматочки недалеко один від одного. Обсмажену цибулю з грибами рівномірно розподіліть, виклавши зверху на м'ясо, і закрийте блюдо шаром тертого сиру. Випікайте м'ясо півгодини при температурі 200 градусів.
Запіканка з м'ясом в духовці на вечерю
Рецепт ситної і простий у приготуванні м'ясної запіканки, у складі якої використовуються повсякденні продукти з холодильника – один з простих варіантів того, що приготувати на вечерю швидко з м'яса.
Інгредієнти: м'ясний фарш - 350 г; картопля - 130 г; яйце - 1 шт.; помідор -75 г; цибуля - 35 г; сир - 130 г; сметана - 75 мл; масло - 25 мл Приготування У м'ясний фарш додаємо яйце і вимішуємо. Очищені бульби ділимо на кружечки і викладаємо у форму для випікання рівномірним шаром. Заливаємо сметаною. Нарізаний кільцями цибулю викладаємо на сметану. Наступний шар - сирий фарш, який закривається шаром порізані помідори і натертого сиру. Запікаємо страву 25 хвилин при температурі 200 градусів.
Каша з м'ясом на вечерю
Як приготувати легкий вечеря з м'яса, використовуючи в якості гарніру рисову кашу, розглянемо на прикладі рецепта, наведеного нижче. Технологія приготування рису нагадує різотто використання горщиків для випікання м'яса на вечерю навіває мотиви російської печі.
Інгредієнти: м'ясо - 350 г; рис - 350 г; бульйон - 580 мл; сир - 150 г; часник -5 м; масло - 25 мл Приготування Нарізане дрібними шматочками м'ясо підрум'яньте на середньому вогні. Додайте до м'яса пюрированный часник і потримайте на сковороді близько хвилини. Всипте рис, перемішайте інгредієнти з подрібненим сиром і розкладіть по горщикам. Влийте в горщики бульйон і помістіть в духовку при 200 градусів. Як тільки бульйон закипить, знизьте температуру до 100 градусів і готуйте 45 хвилин. Приготовлену кашу з м'ясом подавайте з маринованими овочами або просто, доповнивши залишками сиру.