Вернуться назад Распечатать

Що можна приготувати з сиру?

Що можна приготувати з сиру?
Сир смачний і сам по собі, звичайно. А ще він може надати стравам неповторний смак. Рецепти, що можна приготувати з сиру, чекають вас нижче.

Як приготувати спагетті з сиром?


Інгредієнти:

  • спагетті – 280 м;

  • сир – 120 г;

  • масло натуральне вершкове – 50 г;

  • сіль.


  • Приготування
    Спагетті відварюємо до готовності. Потім воду зливаємо. Розтоплюємо вершкове масло в каструльці, викладаємо спагетті і акуратно розмішуємо їх. Потім розподіляємо їх по порціях, притрушиваем тертим сиром і кличемо всіх до столу.

    Як приготувати суп з плавленим сиром?


    Інгредієнти:

  • вермішель – 100 г;

  • морква – 120 г;

  • картопля – 2-3 шт.;

  • сир плавлений – 180 г;

  • часник – 3 зубчики;

  • цибуля – 100 г;

  • сіль;

  • рафінована рослинна олія – 40 мл;

  • перець.


  • Приготування
    Закладаємо нарізану кубиками картоплю в киплячу воду. Пасеруємо На рослинній олії подрібнену моркву, цибулю і часник, а потім відправляємо в суп. Туди ж кидаємо вермішель, нарізані кубиками плавлені сирки і готуємо хвилин 10 до їх розчинення. Потім супчик за смаком підсолюємо, перчимо і подаємо до столу.

    Як приготувати баклажани з сиром і часником?


    Інгредієнти:

  • середні баклажани – 2 шт.;

  • майонез ;

  • сир – 100 г;

  • сіль;

  • олія рафінована рослинна;

  • зелень;

  • часник – 2 зубчики.


  • Приготування
    Баклажани миємо, нарізаємо кружальцями. Кожен з них посипаємо сіллю і даємо полежати чверть години. Після цього викладаємо їх на сковороду і обсмажуємо на олії до рум'яності. На кожен шматочок кладемо трохи подрібненого часнику, майонез. Зверху посипаємо сиром, вогонь зменшуємо, сковороду прикриваємо кришкою і готуємо до розплавлення сиру.

    Як приготувати пиріг з сиром?


    Інгредієнти:

  • сир твердий – 280 м;

  • вершки 22% – 200 мл;

  • борошно вищого сорту пшеничне – 180 г;

  • вершкове натуральне масло – 130 г;

  • сметана 20% – 70 г;
  • Що можна приготувати з сиру?

  • зелень кропу – 30 г;

  • сіль.


  • Приготування
    Борошно з м'яким маслом розтираємо в крихту, кладемо сметану, щіпку солі і замішуємо тісто. Прибираємо його в холод. Самі в цей час подрібнюємо сир з допомогою терки і змішуємо його з 20 г борошна. Збиваємо яйця з вершками, підсолюємо і перчимо масу. Додаємо сир, подрібнений кріп і добре розмішуємо. Дістаємо тісто розкачуємо його в коло трохи більше розміру форми, переносимо в неї і формуємо бортики. Викладаємо зверху сирну масу з зеленню і запікаємо близько 40 хвилин в помірно прогрітій духовці. Приємного всім апетиту!