Що ж можна приготувати на сніданок? Це питання задає собі жінка щоранку! Хочеться не просто випити чашку чаю на бігу і з'їсти бутерброд а зробити щось смачне, поживне, корисне і при цьому не витратити багато часу, щоб не запізнитися на роботу. Ми допоможемо вам сьогодні і розповімо деякі рецепти сніданків. А ви вибирайте, що душі завгодно!
Швидкі млинці на сніданок
Інгредієнти: молоко – 660 мл; яйце – 2 шт.; борошно – 445 г; цукор – 10 г; масло рослинне – 45 мл; масло вершкове. Приготування Що можна приготувати на сніданок швидко? Ну, звичайно ж, млинці. Для цього розбиваємо яйця в миску, вливаємо молоко і збиваємо міксером. Потім, не вимикаючи прилад, всипаємо просіяне заздалегідь борошно і перемішуємо. Слідом додаємо цукор і вливаємо олію. Виливаємо тісто на розігріту сковороду тонким шаром і випікаємо млинці до рум'яності з обох сторін. Після цього перекладаємо їх на блюдо і промазуємо розтопленим вершковим маслом.
Каша на сніданок
Інгредієнти: молоко – 890 мл; рис – 1 ст.; цукор – 15 г; сіль – щіпка. Приготування Рис добре промиваємо, висипаємо в киплячу воду і проварюємо на середньому вогні 5-7 хвилин. Потім відкидаємо його на друшляк і даємо рідини стекти. Після цього викладаємо рис в каструлю з гарячим молоком, ставимо на плиту і варимо, періодично перемішуючи, 15 хвилин на повільному вогні. Далі кидаємо за смаком сіль, цукор, перемішуємо і накриваємо зверху кришкою. Тушкуємо страву ще 10 хвилин, а потім розкладаємо по тарілках і заправляємо кожну порцію з вершковим маслом.
Швидкі бутерброди на сніданок
Інгредієнти: білий хліб – 4 скибочки; великий помідор – 1 шт.; сметана нежирна – 20 мл; сир – 65 г; петрушка – за смаком; спеції. Приготування Готуємо все інгредієнти: сир подрібнюємо на тертці, а помідори шаткуємо кільцями. Хліб промазуємо сметаною, зверху кладемо кружечки помідор і підсолюємо за смаком. Посипаємо рясно тертим сиром і прикрашаємо гілочкою зелені петрушки.
Рецепт оригінального сніданку
Інгредієнти: перець болгарський – 2 шт.; яйце – 5 шт.; сир – 65 г; варена шинка – 15 г; копчена шинка – 15 г; масло вершкове – 10 г; спеції – за смаком. Приготування Духовку відразу запалюємо і прогріваємо до 200 градусів. Болгарські перці беремо різних кольорів, промиваємо, обробляємо і нарізаємо кружечками. Викладаємо заготовки на деко, в центр кожної кидаємо нарізану соломкою шинку і тертий сир. Розбиваємо по свіжому курячому яйцю і зверху кладемо по маленькому шматочку вершкового масла. Випікаємо яєчню 15 хвилин в духовці до підрум'янення.
Потім підсолюємо страву за смаком, викладаємо на тарілку і подаємо яйця в перці на сніданок.