Сьогодні в нашому матеріалі варіанти приготування страв із смаженої індички, які поза всяких сумнівів не залишать вас байдужими і можливо стануть свідками вашого домашнього меню.
Смажене філе індички на сковороді шматочками з цибулею і сметаною
Інгредієнти: філе індички – 520 г; олія рослинна рафінована – 55 мл; сметана селянська – 120 г; бульйон або вода – 190 мл; ріпчаста велика цибулина – 140 г; суміш італійських трав – 1-2 щіпки; зубці часникові – 2-3 шт.; зелень свіжа на свій вибір – 05 пучка; кухонна сіль – дві щіпки; свежесмолотая суміш перців – 1 щіпка. Приготування Якщо є необхідність приготувати на друге швидке і смачне доповнення до улюбленого гарніру, а в холодильнику є в запасі філе індички, не замислюючись смажимо його з цибулею, а потім протушиваем зі сметаною на сковороді. Результат неодмінно здивує вас і приємно порадує.
Для реалізації даного рецепту промите і обсушенное м'ясо нарізаємо шматочками і закладаємо в розігріте на сковороді олію без аромату. Після того як всі скибочки індички придбають апетитний рум'янець, додаємо нарізану півкільцями ріпчасту цибулину і через хвилин п'ять-сім додаємо сметану, гарячий бульйон або воду, приправляємо вміст посудини сіллю, перцем і готувати, періодично помішуючи, ще хвилин десять. Далі присмачую м'ясо сумішшю італійських трав, дрібненько нарубаними часниковими зубцями і зеленню і даємо настоятися під кришкою хвилин п'ять.
Паніні з смаженою індичкою і журавлинним соусом на сковороді
Інгредієнти: філе індички – 150 г; олія рослинна рафінована – 30 мл; кухонна сіль – дві щіпки; свежесмолотая суміш перців – 1 щіпка; м'який крем-сир – 15-2 ст. ложки; суміш італійських трав – 1 щіпка; журавлинний соус – 2-3 ст. ложки; червоний ріпчаста цибуля – 30-50 г; хліб чіабата – 2 скибочки. Приготування Чудовим блюдом з смаженої індички поділилися з нами італійці. Для його приготування філе індички нарізаємо тонкими пластинами, солимо і перчимо їх, одразу ж відправляємо на сковороду з прогрітим рослинним маслом і підрум'янюємо їх з двох боків до готовності. Скибочки чіабатти розрізаємо на дві поперечні частини. Одну з них промазуємо змішаним з ароматними сухими травами, м'яким сиром, а іншу журавлинним соусом. Також на один з хлібних шматочків викладаємо смажену індичку і кільця червоного лучка і прикриваємо другим шматочком. Тепер необхідно підготовлені бутерброди прогріти з двох сторін на сковороді гриль або ж в бутербродниці. Виходить неймовірно смачно і приголомшливо смачно.