Сьогодні ми розглянемо рецепти приготування начинки для блінов з куркою. З таким наповненням вироби виходять неймовірно насиченими, а завдяки додатковим компонентів ще і дивно пікантними і ароматними. Кожен із запропонованих варіантів вартий уваги, так як по-своєму гарний.
Начинка для млинців з курки з грибами і з вершками
Інгредієнти: печериці свіжі – 525 г; куряче філе – 525 г; цибулина ріпчаста – 75 г; рослинна олія без запаху – 70 мл; вершки середньої жирності – 70 мл; свіжа зелень на свій вибір – за смаком; сіль велика – 1 щіпка; свежесмолотая суміш п'яти перців – за смаком. Приготування В даному випадку для приготування начинки куряче філе нам необхідно відварити. Промиваємо його, заливаємо холодною, підсоленій за смаком водичкою і проварюємо після повного закипання протягом двадцяти п'яти-тридцяти хвилин. Після цього даємо м'яса повністю охолонути в бульйоні, а потім розбираємо на волокна або ж нарізаємо невеликими кубиками.
На наступному етапі чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями і пасеруємо в прогрітому на сковорідці рослинному маслі без запаху протягом чотирьох хвилин. Далі промиваємо грибочки, дрібненько рубаємо і закладаємо до смаженій лучку. Витримуємо на вогні, помішуючи, поки повністю випарується волога і грибні скибочки трохи підрум'яняться. Тепер викладаємо в сковороду до грибів і цибулі підготовлене куряче м'ясо, вливаємо вершки, кидаємо дрібненько нарізану свіжу зелень, мелену суміш п'яти перців, сіль, перемішуємо, трохи підігріваємо, але не до кипіння і знімаємо з плити. Начинка для млинців з курки готова. Можемо наповнювати нею вироби і подавати до столу. Особливе враження справляють млинці з таким наповненням, оформлені у вигляді мішечків , зав'язаних за допомогою пір'їнок зеленої цибулі.
Начинка для млинців з курки і сиру
Інгредієнти: сир пікантний твердий – 125 г; куряча грудка (філе) – 525 г; цибулина ріпчаста – 115 г; рослинна олія без запаху – 70 мл; сметана – 65 г; часникові зубці – 2 - зубця; сіль велика – 1 щіпка; свежесмолотая суміш п'яти перців – за смаком. Приготування Як і в попередньому рецепті відварюємо до готовності філе курячої грудки, помістивши його в киплячу підсолену воду на двадцять п'ять хвилин, а потім залишивши в тому ж бульйоні до повного охолодження. Після цього пропускаємо мясо через м'ясорубку і змішати із заздалегідь пасеровану на рослинному маслі ріпчастою цибулею, нарізавши його перед цим дрібненькими кубиками. Додаємо до суміші сметану, закладаємо очищені і видавлені через прес часникові зубці, свежесмолотую суміш п'яти перців, сіль, перетертий на тертці твердий сир, перемішуємо і наповнюємо отриманою сумішшю млинці. Дуже смачно виходить, якщо обсмажити вироби після оформлення на вершковому маслі до рум'яної скоринки.
Як приготувати начинку для млинців з копченої курки - рецепт
Інгредієнти: сир пікантний твердий – 125 г; копчене куряче м'ясо (філе) – 225 г; цибулина ріпчаста – 115 г; олія без запаху рослинне – 45 мл; сіль велика – за необхідності; свежесмолотая суміш п'яти перців – за смаком. Приготування Дуже пікантною виходить начинка для млинців на основі копченої курки. Для її приготування очищаємо і нарізаємо дрібненько ріпчасту цибулю, обсмажуємо її в маслечко рослинному до приємного золотистого відтінку, а потім додаємо дрібненько нарізане копчене куряче м'ясо, приправляємо при необхідності сіллю і за бажанням меленої сумішшю п'яти перців і перемішуємо. Перетираємо твердий сир на тертці, додаємо до підсмаженої масі і перемішуємо. Можна освіжити смак начинки, додавши в неї свіжу нарубану зелень.