Вернуться назад Распечатать

Картопля з м'ясом у рукаві

Картопля з м'ясом у рукаві
Повноцінний вечерю не завжди вимагає тривалого часу на приготування. Так, рецепт цієї картоплі з м'ясом в рукаві забере мінімум вашого часу, а на виході вийде ситне блюдо здатне нагодувати відразу кількох людей.

Картопля з м'ясом у духовці в рукаві


Запікати м'ясо шматочками упереміш з картоплею – зовсім не нова технологія, а от зробити котлети і помістити їх на картопляну подушку – вже щось більш цікаве.
Інгредієнти:

  • картопляні бульби - 780 г;

  • лимонний сік - 25 мл;

  • гірчиця - 10 г;

  • оливкова олія - 45 г;

  • м'ясний фарш - 980 р;

  • цибуля - 75 г;

  • хліб - 4 скибочки;

  • щіпка сушеного орегано.


  • Приготування
    Приготуйте заготовки для котлет, для яких змішайте м'ясний фарш з тертим цибулею і хлібної крихтою, приправити все сіллю і додати орегано. Сформуйте з отриманої маси котлети (6-8 шт.).
    Картопляні бульби очистіть і розділіть на невеликі шматочки. Приправте картоплю дрібкою солі, збризніть лимонним соком, маслом і додайте гірчицю. Перемішавши, розподіліть картопляні шматочки в рукаві, а зверху викладіть котлети. Готуйте м'ясо з картоплею, запечена в рукаві при 190 градусах близько 50 хвилин.

    Картопля з м'ясом у рукаві – рецепт


    Можна урізноманітнити картопляний гарнір, доповнивши його стручкової квасолею і великими кубиками томатів. В якості м'ясної складової страви тут виступить яловича вирізка.
    Інгредієнти:

  • яловича вирізка - 480 м;

  • стручкова квасоля - 90 г;

  • часник - 4 зубки;

  • картопля - 430 г;

  • томати - 210 г;

  • чебрець - 4 гілочки.


  • Приготування
    Перед тим, як приготувати картоплю з м'ясом в рукаві, натріть вирізку сіллю і чебрецем, а потім швидко підрум'яньте з усіх боків на сильному вогні. Картопля розділіть на кубики, з'єднайте з скибочками помідорів і фасолевыми стручками. Збризніть овочі маслом, посипте сіллю і додайте пюрированный часник. Овочі розподіліть в рукаві, зверху викладіть яловичу вирізку і залиште все в духовці при 230 градусах 25 хвилин.

    Смачна картопля з м'ясом у рукаві в мультиварці


    Інгредієнти:

  • картопля - 920 г;

  • морква - 240 г;

  • яловича вирізка - 18 кг;
  • Картопля з м'ясом у рукаві

  • темне пиво - 360 мл;

  • гірчиця зернова - 10 г;

  • цукор - 35 г;

  • капуста - 320 р.


  • Приготування
    Розділіть овочі на шматочки приблизно однакового розміру, приправте їх і покладіть в рукав. Яловичину натріть сіллю і гірчицею, укладіть поверх овочевий подушки. В рукав влийте пиво і готуйте м'ясо в режимі «Випічка» близько години.