Повноцінний вечерю не завжди вимагає тривалого часу на приготування. Так, рецепт цієї картоплі з м'ясом в рукаві забере мінімум вашого часу, а на виході вийде ситне блюдо здатне нагодувати відразу кількох людей.
Картопля з м'ясом у духовці в рукаві
Запікати м'ясо шматочками упереміш з картоплею – зовсім не нова технологія, а от зробити котлети і помістити їх на картопляну подушку – вже щось більш цікаве.
Інгредієнти: картопляні бульби - 780 г; лимонний сік - 25 мл; гірчиця - 10 г; оливкова олія - 45 г; м'ясний фарш - 980 р; цибуля - 75 г; хліб - 4 скибочки; щіпка сушеного орегано. Приготування Приготуйте заготовки для котлет, для яких змішайте м'ясний фарш з тертим цибулею і хлібної крихтою, приправити все сіллю і додати орегано. Сформуйте з отриманої маси котлети (6-8 шт.).
Картопляні бульби очистіть і розділіть на невеликі шматочки. Приправте картоплю дрібкою солі, збризніть лимонним соком, маслом і додайте гірчицю. Перемішавши, розподіліть картопляні шматочки в рукаві, а зверху викладіть котлети. Готуйте м'ясо з картоплею, запечена в рукаві при 190 градусах близько 50 хвилин.
Картопля з м'ясом у рукаві – рецепт
Можна урізноманітнити картопляний гарнір, доповнивши його стручкової квасолею і великими кубиками томатів. В якості м'ясної складової страви тут виступить яловича вирізка.
Інгредієнти: яловича вирізка - 480 м; стручкова квасоля - 90 г; часник - 4 зубки; картопля - 430 г; томати - 210 г; чебрець - 4 гілочки. Приготування Перед тим, як приготувати картоплю з м'ясом в рукаві, натріть вирізку сіллю і чебрецем, а потім швидко підрум'яньте з усіх боків на сильному вогні. Картопля розділіть на кубики, з'єднайте з скибочками помідорів і фасолевыми стручками. Збризніть овочі маслом, посипте сіллю і додайте пюрированный часник. Овочі розподіліть в рукаві, зверху викладіть яловичу вирізку і залиште все в духовці при 230 градусах 25 хвилин.
Смачна картопля з м'ясом у рукаві в мультиварці
Інгредієнти: картопля - 920 г; морква - 240 г; яловича вирізка - 18 кг; темне пиво - 360 мл; гірчиця зернова - 10 г; цукор - 35 г; капуста - 320 р. Приготування Розділіть овочі на шматочки приблизно однакового розміру, приправте їх і покладіть в рукав. Яловичину натріть сіллю і гірчицею, укладіть поверх овочевий подушки. В рукав влийте пиво і готуйте м'ясо в режимі «Випічка» близько години.