Пропонуємо вам дві страви на замітку, щоб ви завжди могли приготувати що-небудь швидко і смачно з м'ясного фаршу.
Рецепт рулету з м'ясного фаршу швидко і смачно
Інгредієнти: м'якоть – 09 кг; яйця – 8 шт.; цибуля – 150 г; масло рослинне – 50 г; батон – 100 г; молоко – 100 г; мускатний горіх – 1/4 ч. ложки; перець – 5 р; сіль. Приготування М'ясо помийте, видаліть плівки і жили, а після поріжте як на гуляш. Шість яєць поставте отвариваться круто. Хліб залийте теплою водою, він повинен повністю просочитися і розм'якнути. М'ясо переробіть м'ясорубкою без додавання чого-небудь. Цибулю обсмажте до втрати кольору і стану прозорості, сильно пересмажувати не варто, це сильно вплине на смак. Не забудьте залити зварені яйця холодною водою, для того щоб спростити собі життя при їх чищенні. Хліб відіжміть від води і перекладіть до фаршу, туди ж додайте цибулю і ще раз поэксплуатируйте м'ясорубку, в цей раз пропускаючи вже три інгредієнти. Потім в отриманий фарш додайте одне яйце, молоко, перець, мускатний горіх і сіль. Любителі прянощів, звичайно, можуть розширити і збільшити спектр приправ в цьому блюді.
Добре вымешав фарш, почніть його збивати руками і проробляйте цю процедуру не менше 5 хвилин. Далі вам знадобиться марля, розміром приблизно А3 це два звичайних стандартних аркуша паперу формату А4. Рясно змочіть Марлю, стіл і руки теж не забувайте періодично змочувати водою. Фарш розділіть на три частини, першу з яких рівномірно розподіліть на марлі так, щоб вам вистачило, поклавши всередину два яйця згорнути в рулет. Ось тепер укладайте по центру яйця, а з допомогою марлі згортайте в рулет, фарш з'єднайте з торців і як би трохи повибрируйте вийшла ковбаскою.
Тепер рясно змастіть маслом деко, трохи розкрийте марлю, щоб вона вийшла у формі човника і виверніть рулет на деко. Розколотіть залишився яйце виделкою і змастіть їм рулети з допомогою кулінарної пензлика. Кожен рулет часто і глибоко проткніть виделкою з двох боків і зверху. Залишилося тільки запекти в протягом 30-40 хвилин в нагрітій печі до 200 градусів.
Рецепт котлет Інгредієнти: фарш яловичий – 05 кг; хліб, замочений і віджатий – 200 г; цибуля – 70 г; молоко – 100 г; перець; сіль. Приготування Головний секрет будь-яких смачних котлет з м'ясного фаршу, як страви, що готується швидко і смачно – це співвідношення хліба до м'яса, а саме до 1 кг фаршу необхідно додавати 400 г вже замоченого і віджатого хліба.
Отже, змішайте хліб, цибулю і фарш, потім, пропустивши їх через м'ясорубку, після чого не забудьте посолити і поперчити. Додайте молоко і тривалий час, не менше 10 хвилин інтенсивно перемішується, це і є другий секрет котлет, волога у вигляді молока або води з допомогою вимішування вбереться м'ясом.
Тепер сформуйте котлети, обваляйте їх у борошні і просто обсмажте на рослинному маслі. Намагайтеся не накривати сковороду кришкою, а доводите до готовності шляхом пониження температури і більш тривалої смаження. Таким чином у вас вийдуть ці вироби з м'ясного фаршу смачні і соковиті.