Вернуться назад Распечатать

М'ясне суфле в духовці – рецепт

М'ясне суфле в духовці – рецепт
Якщо ви шукаєте альтернативу звичним запечене м'яса на святковому столі , то спробуйте рецепт м'ясного суфле в духовці. Незважаючи на чудернацьке назву і зовнішній вигляд, що ніяких труднощів приготування такої страви в собі не приховує, а список інгредієнтів не включає дивовижних складових.

М'ясне суфле з курячого фаршу в духовці – рецепт


Рецепт цього суфле з курятини можна варіювати на свій розсуд. Ви можете адаптувати рецепт такого м'ясного суфле в духовці для дітей, замінивши в рецепті вершки і прибравши добавки на зразок оливок, а можете підлаштувати його під свою дієту.
Інгредієнти:

  • куряче філе - 370 г;

  • часник - 2 зубки;

  • вершки - 220 мл;

  • яйця - 2 шт.;

  • оливки - 12-15 шт.


  • Приготування
    Для даного рецепту вам неодмінно знадобиться потужний блендер, саме завдяки йому, а не м'ясорубці, можливо буде отримати однорідний і повітряний продукт на виході.
    Переконайтеся в тому, що зрізали будь-які надлишки плівок і жив з філе птиці. Розділіть м'якоть на шматочки середнього розміру і збийте блендером до консистенції пасти, додавши дрібку солі з перцем і кілька часникових зубков. Перемістіть пастоподібний фарш в будь-який посуд відповідного розміру і з'єднайте з жовтками та вершками. Білки збийте в піну окремо і обережно змішайте їх з масою з курячого філе. Обережно розподіліть курячу масу в скляній формі і помістіть оливки в центр. Поставте форму з суфле в наповнений гарячою водою деко і залиште все при 190 градусах на півгодини.

    Як зробити м'ясне суфле в духовці?


    Інгредієнти:

  • порей - 1 шт.;

  • вершкове масло - 25 г;

  • печериці - 270 г;

  • філе яловичини - 740 г;

  • яйця - 2 шт.;

  • м'ясний бульйон - 45 мл;

  • кукурудзяна мука - 10 г;

  • вершки - 65 мл
  • М'ясне суфле в духовці – рецепт


    Приготування
    Подрібніть порей і гриби, після чого припустіть їх разом в розігрітому вершковому маслі. Коли з засмажки вийде зайва волога, додайте на сковороду шматочки яловичини і дайте їм схопитися. Охолодіть м'ясо з засмажкою і збийте блендером до однорідності. Окремо збийте в піну білки яєць. Жовтки розітріть з борошном, бульйоном і вершками. Влийте вершкову суміш до м'яса, перемішати, обережно введіть білкову піну і розкладіть все по промасленим керамічних форм. Тепер залишається лише приготувати м'ясне суфле в духовці. Розмістіть форми в наповненій гарячою водою деко, щоб знизу суфле не підгоріло. Залиште в духовці на півгодини при 190 градусах. Готове суфле можна подавати відразу ж або залишити аж до охолодження.