З курки готують безліч цікавих страв. Як смачно приготувати курячі крильця, читайте нижче.
Як смачно приготувати курячі крильця в духовці?
Інгредієнти: майонез 67% жирності – 200 г; томатний соус – 30 мл; мед натуральний – 30 г; лимонний сік – 20 мл; крила курячі – 10 шт.; перець; сіль; спеції. Приготування Курячі крильця добре миємо, обсушуємо і складаємо в миску. У чашці змішати лимонний сік з майонезом, медом, томатним соусом, сіллю і перцем, кладемо спеції і добре вимішуємо – смачний маринад для курячих крилець готовий! Обмазуємо їм крила і включаємо духовку. Розміщуємо їх на деко і запікаємо смачні курячі крильця в духовці близько 50 хвилин при 200 градусах до рум'яності.
Як смачно приготувати суп з курячими крильцями?
Інгредієнти: крильця курячі – 400 г; рис круглий – 130 г; цибуля – 180 г; курячі яйця – 2 шт.; морква – 160 г; сік лимона – 30 мл; сіль; спеції . Приготування Курячі крильця добре миємо під проточною водою. Якщо крила невеликі, то їх можна зварити і цілком, а якщо великі, то їх можна розділити на 3 частини. Розміщуємо їх в каструлю. Після того, як рідина закипить, робимо поменше вогонь, знімаємо піну. Коли крильця зваряться, виймаємо їх з бульйону і додаємо промитий рис. З кісточок знімаємо м'ясо, подрібнюємо і знову кладемо в бульйон. Варимо до готовності рису. Подрібнюємо очищені цибулю і моркву, а потім вже обсмажуємо на олії до рум'яності. Додаємо зажарку в суп, за смаком солимо, додаємо спеції, зелень. Для соусу розбиваємо яйця, вливаємо в них сік лимона і добре збиваємо отриману масу. Акуратно вводимо її в суп, помішуючи, проварюємо 1 хвилину, а потім вимикаємо вогонь і даємо смачного супу з курячих крилець настоятися.
Смачні курячі крильця на сковороді
Інгредієнти: крила курячі – 7 шт.; очищений корінь імбиру – 30 г; соєвий соус – 130 мл; часник – 2 зубчики; мед – 1 ст. ложка. Приготування Курячі крильця обсмажуємо до рум'яності. Потім вливаємо соєвий соус і тушкуємо 10 хвилин під кришкою, тепер кладемо мед, розмішуємо і смажимо до тієї стадії, коли в отриманому соусі почнуть утворюватися дрібні бульбашки. Посипаємо крильця подрібненим часником і тертим імбиром, розмішуємо, витримуємо 3 хвилини і вимикаємо вогонь. Смачні курячі крильця на сковороді готові до вживання! Вони смачні і гарячими, і холодними. Приємного апетиту!