Багато господинь не люблять варити каші, бо зовсім не знають як їх правильно готувати. Ми підкажемо вам необхідні пропорції і розповімо, як швидко можна зварити на воді найсмачнішу пшеничну кашу. В результаті у вас вийде корисний і поживний гарнір.
Як варити розсипчасту пшеничну кашу на воді?
Інгредієнти: пшенична чистий крупа – 1 ст.; вода фільтрована – 550 мл; олія рослинна – 35 мл; сіль – за смаком. Приготування Пшеничну крупу перебираємо і замочуємо в окропі на 10 хвилин. У невеликий казанок наливаємо воду і висипаємо підготовлену пшеничку. Потім додаємо дрібку солі і рослинне масло. Перемішуємо вміст ложкою і тушкуємо кашу до википання всієї рідини. Тепер акуратно знімаємо посуд з плити і залишаємо страву доходити ще протягом 15 хвилин, накривши зверху кришкою.
Як зварити смачну розсипчасту пшеничну кашу на воді в мікрохвильовці?
Інгредієнти: пшенична чистий крупа – 1 ст.; вода фільтрована – 500 мл; масло вершкове – 30 г; сіль дрібна. Приготування Отже, розберемося, як же правильно зварити пшеничну кашу на воді. В скляну глибоку посуд висипаємо добре промиту крупу, солимо за смаком, заливаємо водою і додаємо вершкове масло. Тепер накриваємо миску кришкою і ставимо приблизно на 15 хвилин у мікрохвильову піч. Потім, акуратно відкриваємо дверцята приладу, виймаємо кашу, перемішуємо, закутуємо в теплу вовняну ковдру і наполягаємо приблизно 10 хвилин.
Як приготувати розсипчасту пшеничну кашу на воді в мультиварці?
Інгредієнти: пшенична чистий крупа – 1 ст.; вода очищена -3 ст.; сіль – за смаком; масло вершкове – 65 р. Приготування Пшеничну крупу промиваємо кілька разів і викладаємо в чисту мультиварочную чашу. Заливаємо необхідною кількістю теплої води, підсолюємо за смаком і закриваємо кришку приладу. На дисплеї виставляємо програму «Крупа» або «Каша» і засікаємо приблизно 20 хвилин. Через 5 хвилин, акуратно відкриваємо мультиварку і шумівкою знімаємо з поверхні усю піднялася піну. За 7 хвилин до закінчення варіння кидаємо в кашу дрібно нарізане вершкове масло і гарненько все перемішуємо. Після сигналу готовності, відкриваємо кришку і пробуємо пшеничне розсипчасту кашу на воді на смак. Якщо вам здається, що крупа не розварилася, а залишилася твердуватою, ставимо її ще на 10 хвилин, вибравши режим «Підігрів».