Молочний суп – ідеальний варіант для смачного і поживного сніданку. Таке блюдо затребувана і популярна не тільки у дітей, але і у дорослих людей. Сьогодні ми розповімо вам різні варіанти, як приготувати молочний суп.
Як приготувати молочний суп вермішелевий?
Інгредієнти: молоко 32 % – 1 л; дрібна вермішель – 250 г; цукор дрібний – 30 г; сіль харчова – щіпка. Приготування Перед тим, як приготувати суп, в чашу мультиварки виливаємо молоко, додаємо вермішель і кидаємо цукор і сіль. Закриваємо кришку приладу, вибираємо програму «Молочна каша» і засікаємо приблизно півгодини. Після сигналу, гарячий суп розливаємо по тарілках і кличемо всіх до сніданку.
Молочний суп з галушками
Інгредієнти: масло вершкове – 20 р; молоко 32% – 05 л; сіль дрібна – 1 щіпка; цукор – за смаком. Для галушок:
яйце свіже – 1 шт.; борошно пшеничне – 100 г; сіль; молоко – 50 мл Приготування Для приготування цього молочного супу, в тарілку наливаємо трохи молока, додаємо яйце без шкаралупи і збиваємо. Поступово всипаємо борошно, додаємо сіль і перемішуємо. Потім накриваємо посуд чистим рушником і залишаємо тісто на півгодини. Залишилося молоко виливаємо в каструлю, кип'ятимо і сахарим за смаком. Тепер кладемо зверху тертку, викладаємо на неї тісто і розтираємо його. Як тільки галушки спливуть на поверхню, знімаємо посуд з плити і запрошуємо всіх до столу.
Молочний суп овочевий
Інгредієнти: вода – 25 ст.; молоко 32% – 05 л; морква – 1 шт.; білокачанна свіжа капуста – 150 г; мускатний горіх мелений – щіпка; картопля – 2 шт.; консервований або заморожений горошок – 100 г; цукор – 1 ч. ложка; масло вершкове; сіль – за смаком. Приготування Всі овочі обробляємо, промиваємо і подрібнюємо: капусту тонко шаткуємо, а моркву і картоплю рубаємо кубиками. У каструлі кип'ятимо воду і кидаємо підготовлені овочі. Варимо 15 хвилин на маленькому вогні, а потім кидаємо горошок і доливаємо молоко. Знову доводимо суп до закипання, приправляємо спеціями і кладемо шматочок вершкового масла.
Як приготувати молочний суп з рисом?
Інгредієнти: масло вершкове – 50 г; молоко 32% – 750 мл; кип'ячена вода – 500 мл; білий рис – 200 г; цукор, кухонна сіль – за смаком. Приготування Крупу спочатку промиваємо, а потім заливаємо чистою водою і кидаємо за смаком сіль. Варимо його хвилин 20 а потім вводимо поступово молоко, кладемо шматочок масла і сахарим. Доводимо суп до закипання, тушкуємо кілька хвилин і розливаємо по тарілках.