Пропонуємо вам кілька рецептів молочного вермішельного супу. Таке легке і апетитне блюдо чудово підійде для поживного сніданку і подарує вам відмінний заряд бадьорості на весь день. Ви зможете приготувати це частування всього за 20 хвилин, використовуючи при цьому елементарні продукти.
Рецепт молочного супу з вермішеллю в мультиварці
Інгредієнти: молоко сільське – 2 ст.; дрібна вермішель довга – 3 ст. ложки; цукор дрібний – 1 ст. ложка; кухонна сіль – щіпка; масло вершкове – по смаку. Приготування Рецепт молочної вермішелі в мультиварці досить простий. У чашу виливаємо молоко, всипаємо дрібну вермішель, додаємо за смаком дрібний цукор і щіпку дрібної солі. Кладемо шматочок вершкового масла, перемішуємо і закриваємо кришкою. Програмуємо прилад на «Варка на пару» на 3 хвилини, а після сигналу суп перемішуємо і залишаємо на режимі «Підігрів» ще на 10 хвилин.
Рецепт молочної вермішелі для дітей
Інгредієнти: дрібна вермішель – 75 г; цукор білий – 1 ст. ложка; масло вершкове – 25 г; вода; сіль. Приготування Воду кип'ятимо, підсолюємо і кидаємо вермішель і варимо 5 хвилин. Потім виливаємо її в друшляк, промиваємо і залишаємо на 5 хвилин, щоб стекла вся рідина. У невеликому алюмінієвому ковшичке підігріваємо молоко. Потім кладемо вермішель, кидаємо цукровий пісок і готуємо, після закипання, на слабенькому вогні ще 10 хвилин. Гарячий молочний суп розливаємо по тарілочках, заправляємо вершковим маслом і кличемо всіх до столу.
Рецепт молочного супу з вермішеллю
Інгредієнти: Для локшини:
вода – 50 мл; борошно – 250 г; яйце – 1 шт.; спеції. Для супу:
молоко – 400 мл; масло вершкове; цукор – за смаком. Приготування У борошно розбиваємо яйце, розбавляємо водою і кидаємо трохи солі. Акуратно замішуємо тісто, а потім дуже тонко розкачуємо його і нарізаємо длинненькими смужками. Кип'ятимо Молоко в ковшике, сахарим за смаком і кидаємо підсушену домашню локшину. Варимо молочний суп хвилин 10 на середньому вогні, періодично помішуючи ложкою.
Рецепт молочного супу з вермішеллю і картоплею
Інгредієнти: молоко – 4 ст.; домашня локшина ; картопля – 2 шт.; спеції; цибулина – 1 шт.; масло вершкове – 20 р. Приготування Картоплю чистимо, нарізаємо великими кубиками. Цибуля обробляємо і дрібно шаткуємо. Молоко переливаємо в невелику каструлю, доводимо до закипання і кидаємо овочі. Варимо їх до м'якого стану, а потім всипаємо домашню локшину, приправляємо спеціями і готуємо суп ще 15 хвилин. При подачі заправляємо страву з вершковим маслом.