Вернуться назад Распечатать

Молочна вермішель - рецепт

Молочна вермішель - рецепт
Пропонуємо вам кілька рецептів молочного вермішельного супу. Таке легке і апетитне блюдо чудово підійде для поживного сніданку і подарує вам відмінний заряд бадьорості на весь день. Ви зможете приготувати це частування всього за 20 хвилин, використовуючи при цьому елементарні продукти.

Рецепт молочного супу з вермішеллю в мультиварці


Інгредієнти:

  • молоко сільське – 2 ст.;

  • дрібна вермішель довга – 3 ст. ложки;

  • цукор дрібний – 1 ст. ложка;

  • кухонна сіль – щіпка;

  • масло вершкове – по смаку.


  • Приготування
    Рецепт молочної вермішелі в мультиварці досить простий. У чашу виливаємо молоко, всипаємо дрібну вермішель, додаємо за смаком дрібний цукор і щіпку дрібної солі. Кладемо шматочок вершкового масла, перемішуємо і закриваємо кришкою. Програмуємо прилад на «Варка на пару» на 3 хвилини, а після сигналу суп перемішуємо і залишаємо на режимі «Підігрів» ще на 10 хвилин.

    Рецепт молочної вермішелі для дітей


    Інгредієнти:

  • дрібна вермішель – 75 г;

  • цукор білий – 1 ст. ложка;

  • масло вершкове – 25 г;

  • вода;

  • сіль.


  • Приготування
    Воду кип'ятимо, підсолюємо і кидаємо вермішель і варимо 5 хвилин. Потім виливаємо її в друшляк, промиваємо і залишаємо на 5 хвилин, щоб стекла вся рідина. У невеликому алюмінієвому ковшичке підігріваємо молоко. Потім кладемо вермішель, кидаємо цукровий пісок і готуємо, після закипання, на слабенькому вогні ще 10 хвилин. Гарячий молочний суп розливаємо по тарілочках, заправляємо вершковим маслом і кличемо всіх до столу.

    Рецепт молочного супу з вермішеллю


    Інгредієнти:
    Для локшини:

  • вода – 50 мл;

  • борошно – 250 г;

  • яйце – 1 шт.;

  • спеції.


  • Для супу:

  • молоко – 400 мл;

  • масло вершкове;

  • цукор – за смаком.


  • Приготування
    У борошно розбиваємо яйце, розбавляємо водою і кидаємо трохи солі. Акуратно замішуємо тісто, а потім дуже тонко розкачуємо його і нарізаємо длинненькими смужками. Кип'ятимо Молоко в ковшике, сахарим за смаком і кидаємо підсушену домашню локшину. Варимо молочний суп хвилин 10 на середньому вогні, періодично помішуючи ложкою.

    Рецепт молочного супу з вермішеллю і картоплею


    Інгредієнти:

  • молоко – 4 ст.;

  • домашня локшина ;

  • картопля – 2 шт.;
  • Молочна вермішель - рецепт

  • спеції;

  • цибулина – 1 шт.;

  • масло вершкове – 20 р.


  • Приготування
    Картоплю чистимо, нарізаємо великими кубиками. Цибуля обробляємо і дрібно шаткуємо. Молоко переливаємо в невелику каструлю, доводимо до закипання і кидаємо овочі. Варимо їх до м'якого стану, а потім всипаємо домашню локшину, приправляємо спеціями і готуємо суп ще 15 хвилин. При подачі заправляємо страву з вершковим маслом.