Сьогодні я вирішила спростити собі завдання на кухні і приготувала дуже смачні тушковані курячі сердечка з овочами. Готувала я це блюдо в мультиварці, так що мені вдалося за два підходи до техніки приготувати ситний обід.
Може, хтось відповість, що потрібно овочі очистити, нарізати і т. д., що це не так швидко, але на даний момент ще немає такої чудо-машини, яка візьми і сама все зробить замість нас.
Думаю, і такий робот з'явиться у майбутньому, але я б не хотіла ним користуватися. Все ж готувати - це дуже приємно, навіть якщо і намагаєшся спростити деякі моменти процесу.
Для приготування курячих сердечок тушкованих з овочами необхідні такі продукти: - 1 кг курячих сердечок
- 10-14 картоплин
- 2 середніх цибулини
- 2 невеликих морквини
- 4 мірні чашки води
- сіль за смаком
- чорний мелений перець і спеції за смаком
Курячі сердечка перед приготуванням краще промити і замочити у воді на 30 хвилин.
У книгах радять очистити сердечка від надлишків жиру і розрізати перед приготуванням. Але в цьому рецепті трохи жиру не завадить, так і сердечка досить невеликого розміру, щоб ще витрачати час на їх розрізання. А ось очистити від різних некрасивих частинок, якщо вони є, просто необхідно.
Відправляємо курячі сердечка смажитися у власному соку в закритій мультиварці на 30 хвилин.
За цей час очистити цибулину і дрібно нарізаємо.
Очищаємо картоплю й нарізаємо кубиками середнього розміру.
Очищаємо моркву натираємо на крупній тертці. Складаємо овочі в чашу до майже готовим сердечком.
Заливаємо в чашу воду і відправляємо тушкуватися страва. Програма «Тушкування» на 1 годину.
Під кінець приготування страву солимо, перчимо та посипаємо улюбленими спеціями до курки та картоплі.
Готову страву подаємо до столу в гарячому вигляді. Дуже добре поєднується воно зі свіжими овочами або салатом з них.
Приємного апетиту!