Вернуться назад Распечатать

Молочна локшина

Молочна локшина
Молочна локшина – смачне, просте, знайоме з дитинства блюдо. Як зварити молочну локшину, читайте нижче.
Молочна локшина – рецепт
Інгредієнти:

  • молоко – 500 мл;

  • вершкове масло 73% жирності – 30 г;

  • вермішель – 50 г;

  • цукор – 20 г;

  • сіль – щіпка.


  • Приготування
    Молоко в каструльці ставимо на вогонь. Після закипання додаємо цукор, сіль і розмішуємо. Тепер додаємо локшину і варимо хвилин 7 постійно помішуючи, щоб нічого не пригоріло. Перед подачею в кожну тарілку кладемо шматочок вершкового масла.
    Молочна локшина в мультиварці
    Інгредієнти:

  • молоко – 750 мл;

  • вода – 150 мл;

  • локшина – 3/4 склянки;

  • вершкове масло 73% жирності – 30 г;

  • сіль – щіпка;

  • цукор – 3 ст. ложки.


  • Приготування
    У чисту чашу мультиварки додаємо локшину. Додаємо цукор, вершкове масло, а також вливаємо коли молоко закипить і гарячу воду. Перемішуємо і в режимі «Молочна каша» варимо молочну локшину 10 хвилин. У процесі приготування локшину перемішуємо кілька разів. Після закінчення програми включаємо режим «Підігрів» ще на 10 хвилин. Після цього молочну локшину можна розливати по тарілках.
    Молочна локшина для дітей
    Інгредієнти:

  • локшина дрібна – 15 ст. ложки;

  • молоко – 200 мл;

  • цукор;

  • масло вершкове – 5 р;


  • Приготування
    Локшину опускаємо в окріп і відварюємо близько 3 хвилин. Потім відкидаємо на друшляк. Далі кип'ятимо молоко і тут же додаємо в нього напівготову локшину. У самому кінці додаємо цукор за смаком і вершкове масло. Після цього готову молочну локшину можна подавати до столу. За бажанням малюкам можна додати в тарілку з локшиною ягоди або родзинки.
    Приготування молочної локшини з морквою
    Інгредієнти:

  • молоко – 15 л;

  • локшина – 120 г;

  • морква – 200 г;

  • цукор;

  • сіль.


  • Приготування
    Моркву миємо, чистимо і подрібнюємо на дрібній тертці. Доводимо до кипіння молоко, опускаємо в нього локшину, додаємо цукор за смаком, щіпка солі, подрібнену моркву відварюємо до готовності. Вже хвилин через 5 смачне і корисне блюдо буде готово.
    Як варити молочну локшину?
    Інгредієнти:
    Молочна локшина


  • молоко – 1 літр;

  • масло вершкове – 1 ст. ложка;

  • тонка локшина – 140 г;

  • кориця;

  • мед .


  • Приготування
    Вливаємо В каструльку трохи води. Як тільки вона закипить, вливаємо молоко і після закипання додаємо локшину. Помішуючи, проварюємо близько 7 хвилин. В кінці додаємо приблизно щіпку кориці і мед за смаком. Добре розмішуємо і розкладаємо по тарілках. У кожну порцію кладемо по шматочку вершкового масла.