Якщо у вас на роботі або будинку до свята намічається фуршет, то до легкої випивку завжди прекрасно підійде легка закуска в тарталетках, у вигляді приготованого для них салату з улюбленими крабовими паличками. І до цієї події ми підібрали для вас парочку кращих рецептів смачної начинки з крабовими паличками, призначеної для наповнення тарталеток. Від такої чудової закускою всі залишаться в захваті, а ви заощадите свій святковий час на миття посуду, адже тарталетки так зручно їсти руками, не використовуючи при цьому зайвих вилок з тарілками.
Тарталетки з крабовими паличками і твердим сиром
Інгредієнти: вафельні тарталетки – 18-20 шт.; сир «Російський» (50% жиру) – 180 г; консервована кукурудза – 05 банки (170 г); варені яйця – 5 шт.; варена картопля (середній) – 2 шт.; крабові палички – 180 г; оливковий майонез – 180 мл; сіль «Екстра» - одна щіпка. Приготування Твердий «Російський» сир натираємо, при цьому використовуємо з великими отворами тертку. Змішуємо його з консервованої, злитою від розсолу кукурудзою. Потім сюди ж натираємо на тертці попередньо очищений варену картоплю. Кожну крабову паличку розрізаємо навпіл уздовж її довжини, а далі нарізаємо їх широкими кубиками. Тепер подрібнюємо довільно варені курячі яйця. Палички і яйця викладаємо в ємність з усіма інгредієнтами, присипаємо всі дрібкою дрібної солі, заправляємо оливковою майонезом, ретельно все перемішуючи.
На завершення залишається тільки начинити перед подачею до столу тарталетки цим дуже смачним салатом з крабовими паличками.
Тарталетки зі свіжим ананасом і крабовими паличками
Інгредієнти: будь-які готові тарталетки – 15-17 шт.; варені курячі яйця – 4 шт.; очищений свіжий ананас – 120 г; крабові палички – 120 г; плавлений сирок – 1 шт.; мелений волоський горіх – 3 ч. ложки; сіль – за смаком; майонез – 120 мл; зелень кінзи або петрушки – 3-5 гілок. Приготування Ця закуска просто полонить своїм ніжним смаком, отриманими за рахунок того, що тут всі інгредієнти ми подрібнюємо натиранням їх на тертці з отворами середньої величини. Отже, протерши через тертку в одну миску свіжий ананас, варені яйця, трохи підморожені крабові палички і плавлений сирок, додаємо сюди сіль, мелений волоський горіх. В кінці заправляємо все жирним майонезом. Розмішуємо майонез з продуктами і отримуємо з нашими улюбленими крабовими паличками однорідну начинку для ваших тарталеток, якої їх і наповнюємо. Викладаємо вже наповнені кошички на красиве блюдо і прикрашаємо кожну збоку красивим листком кінзи або петрушки.