Сьогодні ми розповімо вам деякі рецепти, як смачно приготувати курячі ніжки. Страва чудово прикрасить будь-який стіл і різноманітить ваше меню.
Як смачно приготувати курячі ніжки в духовці?
Інгредієнти: курячі ніжки – 6 шт.; сир в пластинках – 100 г; спеції; масло рослинне – 50 мл Приготування Курячі гомілки промиваємо, посипаємо спеціями і викладаємо їх на фольгу, сформувавши з неї піддон. Зверху поливаємо м'ясо рослинним маслом і відправляємо курятину в духовку. Запікаємо 55 хвилин при температурі 200 градусів, а потім виймаємо і розкладаємо на кожну ніжку по скибочці сиру. Повертаємо блюдо в духовку і запікаємо ще хвилин 10.
Як смачно приготувати курячі ніжки?
Інгредієнти: курячі гомілки – 1 кг; спеції. Для маринаду: вино сухе – 3 ст. ложки; часник – 2 зубчики; гірчиця – 2 ст. ложки; спеції. Приготування Для початку готуємо маринад: часник чистимо, подрібнюємо, змішуємо його з гірчицею. Підсолюємо за смаком і вливаємо трохи вина. Курячі ніжки обробляємо і викладаємо в приготовлену суміш. Фольгу промазуємо маслом, викладаємо на неї замариноване м'ясо, зверху накриваємо ще листом фольги і акуратно загортаємо краю. Відправляємо заготовку на деко і запікаємо 40 хвилин в духовці. Коли ніжки підрум'яняться, подаємо їх до столу з овочами та соусом.
Як смачно приготувати курячі ніжки на сковороді
Інгредієнти: курячі гомілки – 8 шт.; сухарі панірувальні – 8 ст. ложок; яйце – 1 шт.; масло рослинне – 5 ст. ложок. Для маринаду: майонез – 4 ст. ложки; часник – 2 зубчики; гірчиця гостра – по смаку. Приготування Гомілки промиваємо, знімаємо шкірку і витираємо паперовою серветкою. Для маринаду змішуємо майонез з подрібненим часником, кладемо гірчицю і перемішуємо. Ароматною сумішшю обмазуємо ретельно м'ясо і залишаємо його на півгодини. Після цього обвалюємо їх у збитому яйці, панірувальних сухарях і обсмажуємо до появи золотистої скоринки в сковороді на рослинному маслечко.
Як смачно приготувати курячі ніжки в мультиварці?
Інгредієнти: курячі гомілки – 6 шт.; приправа і спеції – за смаком; майонез – 3 ст. ложки; часник – 3 зубчики; сир – 50 г; кріп – 1 гілочка. Приготування Курячі ніжки промиваємо, натираємо спеціями і викладаємо в чашу мультиварки, виставивши програму «Смаження». Готуємо 15 хвилин, а потім перемішуємо і переставляємо прилад на режим «Випічка» ще на 20 хвилин. У майонез видавлюємо очищені зубчики часнику, перемішуємо і промазуємо цією сумішшю курку. Далі кожну ніжку накриваємо скибочкою сиру, посипаємо кропом і готуємо 50 хвилин в режимі «Гасіння».