Вернуться назад Распечатать

Оладки в духовці

Оладки в духовці
Пропонуємо вам приготувати сьогодні неймовірно пишні, смачні і ароматні оладки в духовці. Подавати їх можна з чим завгодно: варенням, квітковим медом, сметаною або просто так!

Оладки в духовці на кефірі


Інгредієнти:

  • яйце – 2 шт.;

  • сода – щіпка;

  • ванілін – за смаком;

  • борошно – 2 ст. ложки;

  • цукор – 2 ст. ложки;

  • кефір – 500 мл


  • Приготування
    Яйця поділяємо і збиваємо білки і жовтки в різних мисках. Потім жовтки всипаємо цукор і ретельно розмішуємо. Акуратно з'єднуємо білкову масу з жовтковою. У кефір кидаємо соду, ванілін, а потім обережно вливаємо до яєць. Всипаємо порціями борошно і замішуємо тісто. Духовку включаємо, прогріваємо до 180 градусів і застеляємо деко папером. Викладаємо ложкою оладки і відправляємо їх у духовку на 20 хвилин.

    Рецепт кабачкового оладок в духовці


    Інгредієнти:

  • яйце – 1 шт.;

  • кабачки – 2 шт.;

  • спеції;

  • цибулина – 1 шт.;

  • борошно – 05 склянки;

  • молоко – 05 ст.


  • Приготування
    Кабачки промиваємо, натираємо на крупній терочке і вичавлюємо весь сік. Чистимо цибулину і також подрібнюємо. Яйця розбиваємо в каструльку, вливаємо молоко і всипаємо борошно. Ретельно перемішуємо, викладаємо овочеву масу і замішуємо тісто. Деко промазуємо маслом, викладаємо оладки і запікаємо їх 20 хвилин в гарячій духовці.

    Печінкові оладки в духовці


    Інгредієнти:

  • печінка теляча – 500 г;

  • цибулина – 1 шт.;

  • рис довгий – 50 г;

  • молоко – 100 мл;

  • яйце – 1 шт.;

  • спеції;

  • манна крупа – 3 ст. ложки.


  • Приготування
    Рис промиваємо і відварюємо у фільтрованій воді, додавши трохи солі. Печінка обробляємо, нарізаємо шматочками, заливаємо молоком і прибираємо на 12 годин у холодильник. Потім зливаємо молоко, а печінку пропускаємо через м'ясорубку. Потім в отриману масу додаємо подрібнену цибулю і кладемо зварений рис . Приправляємо спеціями, вбиваємо яйце і додаємо приправи. Деко промазуємо маслом, викладаємо тісто ложкою і запікаємо оладки при 180 градусах 30 хвилин.

    Оладки з гарбуза в духовці


    Інгредієнти:

  • сода – 1 ч. ложка;
  • Оладки в духовці

  • гарбуз – 1 кг;

  • яйце – 3 шт.;

  • цукор – 2 ст. ложки;

  • сметана – 2 ст. ложки;

  • борошно – 15 склянки;

  • спеції.


  • Приготування
    Гарбуз обробляємо, натираємо і злегка віджимаємо. Потім додаємо яйця, кладемо сметану, вводимо борошно з содою і перемішуємо. Деко застеляємо папером, змащуємо її маслом і ложкою викладаємо оладки. Відправляємо деко в духовку і засікаємо 15 хвилин, а потім перевертаємо їх на іншу сторону.