Пропонуємо вам приготувати сьогодні неймовірно пишні, смачні і ароматні оладки в духовці. Подавати їх можна з чим завгодно: варенням, квітковим медом, сметаною або просто так!
Оладки в духовці на кефірі
Інгредієнти: яйце – 2 шт.; сода – щіпка; ванілін – за смаком; борошно – 2 ст. ложки; цукор – 2 ст. ложки; кефір – 500 мл Приготування Яйця поділяємо і збиваємо білки і жовтки в різних мисках. Потім жовтки всипаємо цукор і ретельно розмішуємо. Акуратно з'єднуємо білкову масу з жовтковою. У кефір кидаємо соду, ванілін, а потім обережно вливаємо до яєць. Всипаємо порціями борошно і замішуємо тісто. Духовку включаємо, прогріваємо до 180 градусів і застеляємо деко папером. Викладаємо ложкою оладки і відправляємо їх у духовку на 20 хвилин.
Рецепт кабачкового оладок в духовці
Інгредієнти: яйце – 1 шт.; кабачки – 2 шт.; спеції; цибулина – 1 шт.; борошно – 05 склянки; молоко – 05 ст. Приготування Кабачки промиваємо, натираємо на крупній терочке і вичавлюємо весь сік. Чистимо цибулину і також подрібнюємо. Яйця розбиваємо в каструльку, вливаємо молоко і всипаємо борошно. Ретельно перемішуємо, викладаємо овочеву масу і замішуємо тісто. Деко промазуємо маслом, викладаємо оладки і запікаємо їх 20 хвилин в гарячій духовці.
Печінкові оладки в духовці
Інгредієнти: печінка теляча – 500 г; цибулина – 1 шт.; рис довгий – 50 г; молоко – 100 мл; яйце – 1 шт.; спеції; манна крупа – 3 ст. ложки. Приготування Рис промиваємо і відварюємо у фільтрованій воді, додавши трохи солі. Печінка обробляємо, нарізаємо шматочками, заливаємо молоком і прибираємо на 12 годин у холодильник. Потім зливаємо молоко, а печінку пропускаємо через м'ясорубку. Потім в отриману масу додаємо подрібнену цибулю і кладемо зварений рис . Приправляємо спеціями, вбиваємо яйце і додаємо приправи. Деко промазуємо маслом, викладаємо тісто ложкою і запікаємо оладки при 180 градусах 30 хвилин.
Оладки з гарбуза в духовці
Інгредієнти: сода – 1 ч. ложка; гарбуз – 1 кг; яйце – 3 шт.; цукор – 2 ст. ложки; сметана – 2 ст. ложки; борошно – 15 склянки; спеції. Приготування Гарбуз обробляємо, натираємо і злегка віджимаємо. Потім додаємо яйця, кладемо сметану, вводимо борошно з содою і перемішуємо. Деко застеляємо папером, змащуємо її маслом і ложкою викладаємо оладки. Відправляємо деко в духовку і засікаємо 15 хвилин, а потім перевертаємо їх на іншу сторону.