У кожної господині є в запасі свій рецепт приготування курячого супу з вермішеллю. Але завжди хочеться урізноманітнити звичний раціон. Сподіваємося, що наші запропоновані рецепти допоможуть вам у цьому.
Рецепт курячого супу з вермішеллю, картоплею і яйцем
Інгредієнти: м'ясо курки – 550 г; бульби картоплі – 550 г; ріпчаста цибуля – 2 шт.; морква – 2 шт.; яйце – 1 шт.; рослинне масло – 75 мл; вермішель – 150 г; вода фільтрована – 25 л; сіль – за смаком; горошини запашного перцю – 4 шт.; лаврове листя – 2 шт.; свіжа зелень – по смаку. Приготування М'ясо курки гарненько промиваємо, визначаємо в каструлю з фільтрованою водою, додаємо одну очищену моркву і цибулину, горошини запашного перцю, лаврові листочки і варимо до готовності м'яса, збавивши після закипання вогонь до мінімуму. На початку кипіння не забуваємо знімати піну.
По готовності курки виймаємо її на тарілку, позбавляємося при необхідності від кісток, ділимо її на шматочки і повертаємо в каструлю. Моркву і цибулину виймаємо з бульйону і викидаємо.
Бульби картоплі чистимо від шкірки, ріжемо невеликими кубиками і кидаємо в каструлю. Залишилася моркву і цибулину також очищаємо, подрібнюємо кубиками, пасеруємо на сковорідці з олією і закладаємо в бульйон. Приправляємо суп сіллю і витримуємо на слабкому вогні до м'якості картоплі. В кінці варіння додаємо вермішель і тонкою цівкою вливаємо разболтанное виделкою яйце, постійно заважаючи. Також додаємо нарізаний свіжий кріп і петрушку і варимо ще дві хвилини. По закінченні приготування даємо супчику настоятися п'ять хвилин, і подаємо до столу гарячим.
Курячий суп з локшиною і грибами
Інгредієнти: куряча грудка – 520 г; бульби картоплі – 400 г; ріпчаста цибуля – 1-2 шт.; невелика морква – 2 шт.; гриби – 300 г; рослинне масло – 75 мл; вермішель – 120 г; вода очищена – 27 л; сіль – за смаком; горошини запашного перцю – 4 шт.; лаврове листя – 2 шт.; свіжа зелень – за смаком. Приготування Курячу грудку промиваємо, кидаємо в каструлю з очищеною водою і витримуємо на несильному вогні до готовності, періодично знімаючи піну для отримання максимально прозорого бульйону.
Готове м'ясо виймаємо на тарілку, розбираємо на шматочки і повертаємо в каструлю.
Очищаємо картоплю, ріжемо невеликими кубиками і закладаємо в каструлю.
Моркву і цибулю промиваємо, чистимо, подрібнюємо гуртками і кубиками і підрум'янюємо на сковороді з рослинним маслом. Гриби миємо, нарізаємо пластинами і кидаємо на сковороду до моркви з цибулею. Прикриваємо кришкою і смажимо до готовності.
Бульйон приправляємо сіллю, кидаємо горошини запашного перцю і лаврові листочки. Також перекладаємо в нього вміст сковорідки і витримуємо на слабкому вогні до м'якості картоплі. В кінці варіння додаємо вермішель і посічену свіжу зелень кропу і петрушки, і варимо ще дві хвилини.
Готовий ароматний супчик витримуємо під кришкою ще три хвилини і подаємо до столу.