Гості на порозі, а ви не знаєте чим їх пригостити? Не хочеться проводити багато часу на кухні, а звичайні бутерброди не викликають ентузіазму? Тоді мій рецепт гарячих бутербродів саме для вас!
Не дуже люблю нежданих гостей, але в житті буває всяке, тому намагаюся бути готовою до будь-яких несподіванок і не панікувати. Гарячі бутерброди мало кого можуть залишити байдужими. Якщо вони ще й цікаво оформлені для подачі до столу, то цілком можуть зійти за відмінне частування.
Сир і ковбаса часто буває у мене в холодильнику. Навіть якщо таких не знайдеться в моєму будинку, у дворі є маленький продуктовий магазинчик, де подібного добра завжди вистачає.
Все що потрібно - це 10 хвилин часу і гострий ніж. А хто зможе встояти перед апетитним запахом запеченої ковбаси і підталого сиру? Я - точно ні!
Мій чоловік обожнює такі бутерброди. Він каже, що вони смачно поєднують в собі все, що він так любить: ковбасу, сир і яйця.
Інгредієнти Хліб білий 250 грам
Ковбаса сервелат 250 грам
Сир твердий 130 грам
Помідор свіжий 300 грам
Масло вершкове 100 грам (в т. ч. 30 грам для змазування форми)
Молоко 30 грам
Яйце 1 штука
Сіль і перець за смаком
Рецепт Нарізаємо ковбасу.
Аналогічним чином нарізаємо помідори.
Тремо сир на крупній тертці.
Мажемо масло на хліб тонким рівномірним шаром.
Щоб не обтяжувати бутерброди зайвими калоріями, для себе я частково не мазала на хліб масло.
Викладаємо хліб у форму, попередньо змащену вершковим маслом.
Між скибочками хліба вставляємо кружечок ковбаси й помідори.
У склянці виделкою змішуємо молоко і яйце. У суміш додаємо трохи солі і перцю.
Виливаємо суміш на заготовки.
Зверху бутерброди присипаємо сиром. Я дуже люблю гарячий сир, тому бутерброди присипала рясно.
Ставимо в заздалегідь розігріту духовку на 10-15 хвилин, поки не розплавиться сир.
Шалено смачні бутерброди готові.
Приємного апетиту!