Інгредієнти: молоко кімнатної температури - 3 Ст. ложки (пиріг) сухі дріжджі - 1 3/4 Чайних ложки (пиріг) несолоне вершкове масло кімнатної температури - 6 Ст. ложок (пиріг) цукор - 3 Ст. ложки (пиріг) сіль - 1 Чайна ложка (пиріг) яйця - 1 Штука (пиріг) борошно - 1 3/4 Чашки (пиріг) кукурудзяний сироп - 3 1/3 Ст. ложки (начинка) ванільний екстракт - 2 1/2 Чайних ложки (начинка) несолоне вершкове масло кімнатної температури - 12 Чайних ложок (начинка) цукор - 1 1/2 Чашки (начинка) сіль - 1/2 Чайних ложки (начинка) яйця - 1 Штука (начинка) борошно - 180 Грам (начинка) Інструкції 1. Зробити тісто. У невеликій мисці змішати молоко з 2 столовими ложками теплої води. Додати дріжджі і збити обережно. Суміш має трохи пінитися. З допомогою електричного міксера з збити масло, цукор і сіль. Додати яйце і збити. Поперемінно додати борошно і молочну суміш, збити тісто на середній швидкості, поки не утворюється гладка маса, від 7 до 10 хвилин. 2. Викласти тісто у форму для випічки. Накрити поліетиленовою плівкою або чистим кухонним рушником, поставити в тепле місце від 2 1/2 до 3 годин, поки тісто не збільшиться в обсязі вдвічі. 3. Розігріти духовку до 175 градусів. У невеликій мисці збити кукурудзяний сироп з 2 столовими ложками води і ванільним екстрактом. З допомогою електричного міксера збити вершкове масло, цукор і сіль, від 5 до 7 хвилин. Додати яйце і збити. Поперемінно додати борошно і збити до однорідності. 4. Ложкою викласти начинку поверх тіста і акуратно розрівняти шпателем, щоб вийшов рівний шар. 5. Запікати пиріг від 30 до 45 хвилин, до золотисто-коричневого кольору зверху. 6. Дати охолонути у формі, а потім посипати цукровою пудрою і нарізати скибочками.
Кількість порцій: 16-20