Інгредієнти: манго - 2 Штуки (начинка:) банани - 3 Штуки коричневий цукор - 50 Грам ванільний цукор - 1 Ст. ложка ром - 2 Ст. ложки вершкове масло - 20 Грам борошно кукурудзяне - 150 Грам (посипання:) цукор коричневий - 100 Грам пакетик ванільного цукру - 1 Штука кайенский перець - 1/2 Чайних ложки шматочки вершкового масла - 80 Грам сіль - 1 Щіпка Інструкції Цей рецепт я підглянув у передачі "Просто смачно" на каналі Кухня ТБ. 1. Очистити банани і манго, нарізати на невеликі шматочки, об'єднати з цукром, ванільним цукром, потім скропити ромом. 2. Змішати всі інгредієнти для посипання, гарненько розтерти пальцями в сипку крихту. 3. Змастити маслом форму для випічки, покласти шар фруктів, поверх посипати крихтою. 4. Випікати в нагрітій духовці (180 C) протягом півгодини. Подавати до столу краще всього теплим.
Кількість порцій: 4