Інгредієнти: теплої води - 6 Ст. ложок (дріжджі) цукру - 1 Чайна ложка (дріжджі) розчинних дріжджів - 1 1/2 Чайних ложки (дріжджі) борошна - 1 /4 Склянки (дріжджі) розм'якшеного вершкового сиру - 1/3 Чашки (начинка) цукру - 2 Ст. ложки (начинка) сметани - 2 Ст. ложки (начинка) свіжого лимонного соку - 1 Ст. ложка (начинка) борошна - 2 Ст. ложки (начинка) лимонного крему - 1/4 Склянки (начинка) сметани або йогурту - 6 Ст. ложок розм'якшеного вершкового масла - 1/4 Склянки великих яйця - 2 Штуки цукру - 1/4 Склянки солі - 1 Чайна ложка ванільного екстракту - 1 Чайна ложка борошна - 2 1/2 Чашки цукрові перлини для посипання - За смаком Інструкції 1. У невеликій мисці змішати всі інгредієнти для дріжджів. Накрити і дати постояти від 10 до 15 хвилин. Змішати дріжджову суміш, сметану, вершкове масло, 1 яйце, цукор, сіль і ванільний екстракт в мисці міксером. Додати борошно і перемішати гак для тіста, приблизно від 5 до 6 хвилин. Помістити тісто в злегка змащену маслом миску, накрити поліетиленовою плівкою і дати піднятися протягом 60-90 хвилин, поки воно не збільшиться в об'ємі вдвічі. 2. Поки тісто піднімається, зробити начинку, змішавши всі інгредієнти (за винятком лимонного крему) в невеликій мисці. 3. Розкачати тісто в прямокутник розміром 25Х37 на посипаній борошном поверхні. 4. Помістити прямокутник на великий лист пергаментного паперу. Подумки поділити прямокутник на 3 рівні довгі смуги і змастити центральну смугу вершковою масою. Зверху змастити лимонним кремом. 5. Ножем вирізати поперек смуги товщиною 1 см, не торкаючись начинки. Переконайтеся, що у вас рівну кількість смуг по правій і лівій стороні. 6. Загорнути смуги у вигляді «косички». Викласти хліб на пергаменті на деко. Накрити вільно поліетиленовою плівкою і дати піднятися від 45 до 50 хвилин. 7. Розігріти духовку до 190 градусів. Змастити хліб залишилися збитим яйцем, посипати цукровими перлинами. Випікати протягом 25-30 хвилин, поки хліб не стане золотистим. 8. Потім вийняти з духовки і остудити протягом 15-20 хвилин перед подачею на стіл. Нарізати скибочками і подавати.
Кількість порцій: 6