Інгредієнти: Гречка готова - 2 Чашки Яйця (зварені круто) - 2 Штуки Яйце (сире) - 1 Штука Цибулина - 1 Штука Борошно - 2 Склянки Картопляне пюре - 6 Чашок Сіль - 1 Ст. ложка Оливкова або рослинне масло - 50 Мілілітрів Інструкції Ріпчасту цибулю чистимо, дрібно нарізаємо і обсмажуємо в олії до рум'яного кольору. Додаємо в сковороду готову (відварену до готовності) гречку і нарізані кубиками яйця (зварені круто). Перемішуємо і знімаємо з вогню. Це - начинка для оладок. Солимо за смаком. У картопляне пюре вбиваємо яйце. Туди ж додаємо борошно. Перемішуємо все до більш-менш однорідного стану. З отриманого тесту відщипуємо невеликі шматочки, скачуємо їх спершу в кульки, а потім кульки розкачуємо в коржі. Викладаємо в центр коржі трохи начинки. Заліплюємо краю. У сковороді розігріваємо олію. Викладаємо на гарячу сковороду наші коржі, обсмажуємо на середньому вогні з одного боку близько 4-6 хвилин. Потім перевертаємо і обсмажуємо до готовності з іншого боку (ще 4-6 хвилин). Подаємо теплими, зі сметаною і свіжою зеленню. Приємного апетиту!
Кількість порцій: 6-8