Салат з волоськими горіхами і грибами
Необхідні інгредієнти:
волоські горіхи очищені - 05 склянки куряче філе - 400 г гриби печериці - 300 г яйця - 4 шт цибуля - 2 шт сир - 150 г майонез - 200 г спеції за смаком Спосіб приготування:
нарізати цибулю кубиками, обсмажити його на рослинному маслі до золотистого відтінку; нарізати на дрібні шматочки куряче філе і яйця; печериці нарізати на тонкі пластинки; волоські горіхи подрібнити; змішати всі інгредієнти, натираємо на дрібній тертці сир, спеції і заправити майонезом. За бажанням куряче м'ясо можна замінити на копчений окіст.
Дуже пікантний салат з волоськими горіхами і баклажанами. Його аромат і розсипчаста консистенція сподобаються абсолютно кожному.
Необхідні інгредієнти:
волоські горіхи - 200 г баклажани - 220 г сметана - 3 ст. л. зелень часник сіль Спосіб приготування:
нарізати баклажан на рівні шматочки; подвяльте їх в духовці хвилин 15; змішайте шматочки баклажана, подрібнені горіхи, зелень і сметану. Салат з Волоськими горіхами та фруктами
необхідні інгредієнти: волоські горіхи - 200 г чорнослив - 200 г курка варена - 300 г цибуля ріпчаста - 1 шт яблуко - 2 шт яйця варені - 3 шт сир твердий-150 г Спосіб приготування:
курку варену викласти першим шаром у формі квадрата, змастити майонезом; цибулю порізати на шматочки і залити окропом, витримати його кілька хвилин і злити воду; викласти цибулю на шар курки і змастити майонезом; яблуко почистити, потерти на тертці і укласти третім шаром; зваріть яйця круто. Частина білка залиште для прикрас, а яйця, що залишилися, додати в салат; чорнослив нарізати і укласти його на шар яєць; натерти сир на дрібній тертці і посипати його зверху; волоські горіхи потовкти і обсипати ними бічні частини салатів; прикрасити салат зеленню і білком. Салати з волоськими горіхами мають ряд переваг. Вони можуть зберігатися досить тривалий час, тому ідеально підходять для новорічних свят, коли приготовані страви їдять кілька святкових днів.
Автор: Анастасія Блюмм