Макарони по-флотськи – практичне і смачне блюдо, яке так добре усім нам знайоме. Іноді їх готують з подрібненим вареним м'ясом, іноді з тушонкою. А ми вам зараз розповімо, як зробити макарони по-флотськи з курячим фаршем.
Макарони по-флотськи з курячим фаршем – рецепт
Інгредієнти: часник – 2 зубчики; фарш з курки – 400 г; цибуля – 130 г; томат – 40 г; макаронні вироби – 380 г; соняшникова рафінована олія – 30 мл Приготування Варимо майже до готовності макарони. Дрібненько шаткуємо цибулю. Подрібнюємо будь-яким зручним способом часник. У сковороді прогріваємо масло. Пасеруємо в ньому овочі близько 5 хвилин. Викладаємо фарш і готуємо 12 хвилин. Додаємо томат. Розмішуємо і хвилину-дві прогріваємо. Вливаємо близько 100 мл води, підсолюємо і притрушиваем перчиком. Зливаємо воду з макаронів і поміщаємо їх у сковороду. Розмішуємо з фаршем і 5 хвилин ще готуємо. Безпосередньо перед подачею макарони з фаршем можна притрусити подрібненим сиром. Макарони по-флотськи з курячим фаршем і грибами – рецепт
Інгредієнти: макарони – 270 г; сирий фарш з курки – 280 м; сметана 20% – 120 г; пір'я зеленої цибулі; зубчики часнику – 2 шт.; цибуля – 130 г; сир тертий – 90 г; гриби печериці свіжі – 180 г; сіль. Приготування Відварюємо макарони майже до готовності. В олії пасеруємо подрібнений часник і цибулю. Гриби шаткуємо невеликими скибочками, додаємо їх у фарш. Коли фарш посвітлішає підсолюємо його, перчимо. Хвилин через 5 кладемо сметану, дрібненько нашатковану зелену цибулю та добре розмішуємо. Додаємо готові макарони, перемішуємо, витримуємо пару хвилин на вогні, а потім притрушиваем макарони по-флотськи з фаршем і грибами тертим пармезаном. Макарони по-флотськи з фаршем і помідорами
Інгредієнти: помідори щільні – 3 шт.; цибуля – 130 г; фарш з курячого м'яса – 350 г; спеції ; зелень; вироби макаронні – 400 г; рослинна рафінована олія; сіль. Приготування Цибулю шаткуємо кубиками, помідори ріжемо часточками. Подрібнюємо зелень. Пасеруємо до прозорості цибулька. Додаємо курячий фарш, розмішуємо його, щоб уникнути грудочок. Підсолюємо, кладемо улюблені спеції. Тушкуємо фарш 10 хвилин, а потім викладаємо помідори. Готуємо 5 хвилин. Викладаємо в сковороду готові макарони і гарненько розмішуємо. При подачі притрушиваем смачні макарони по-флотськи з фаршем подрібненою зеленню. Приємного всім апетиту!