Пропонуємо вам сьогодні зробити надзвичайно смачне м'ясо під чудовим соєвим соусом і його посмажити на сковороді.
М'ясо в соєвому соусі – рецепт на сковороді
Інгредієнти: свинина (м'якоть) – 600 г; класичний соєвий соус – 60 мл; рідкий мед – 2 ч. ложки; пшеничне борошно – 80-100 г; кунжут – 2 ч. ложки; суміш перців – за смаком; кухонна сіль – за смаком; соняшникова олія – 50 мл Приготування М'якоть свинини ретельно вимиваємо у великій кількості холодної води і даємо йому трохи полежати, щоб з нього стекли залишки непотрібної нам рідини. М'ясо сильно не подрібнюємо, а нарізаємо його на 4 сантиметрові шматочки. Викладаємо їх у високу миску, трохи присипаємо кухонною сіллю, сумішшю перців і гарненько перемішуємо. Тепер кожен з шматочків обвалюємо в просіяного пшеничного борошні і відразу ж викладаємо їх в закипевшее на сковороді олію. Обсмажуємо м'ясо на протязі 8-10 хвилин при режимі середнього вогню. В соєвому соусі розмішуємо рідкий мед і вливаємо цю суміш у ємність, де готується наша свинина. Продовжуємо смажити м'ясо на сковороді в соєвому соусі з медом до того часу, поки він не стане в'язким і не загусне. Далі присипаємо всі зернами кунжуту і буквально через хвилину відставляємо м'ясо з конфорки. Куряче м'ясо в соєвому соусі на сковороді
Інгредієнти: куряче філе – 550-600 г; питна вода – 50 мл; солоний соєвий соус – 50 мл; цукровий пісок – 1 ч. ложка; томатна паста – 1 ст. ложка; оливкова олія – 50 мл Приготування Належним чином готуємо до подальшого приготування свіже куряче філе. Далі нарізаємо його невеликими кубиками або шматочками довільної форми, які відразу викладаємо в прогріту тефлонову сковороду з невеликою кількістю оливкової олії. Обсмажуємо м'ясні шматочки до набуття ними білого кольору з усіх сторін, після чого переміщаємо їх на тарілочку за допомогою шумівки. Солоний соєвий соус наполовину розбавляємо з питною водою і розмішуємо в нього томатну пасту з додаванням цукрового піску. Виливаємо отриманий соус на сковороду з рештою в ній оливковою олією. Даємо рідини прокипіти близько 5 хвилин, а потім викладаємо всі шматочки м'яса і готуємо їх, поки вся рідина повністю не вбереться у філе.